The Teen Vogue Summit 2019: On-Stage Conversations And Atmosphere
Divertisment

Photo by Rich Fury/Getty Images

Demi Lovato, schimbare de look radicală. Cum arată artista acum

Cântăreața Demi Lovato are o reputație impresionantă în ceea ce privește schimbările de look. La doar câteva zile de la apariția sa în cadrul People's Choice Awards, aceasta a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care își surprinde fanii cu o nouă tunsoare.

Am făcut un lucru....”, a spus vedeta.

La câteva ore, artista a postat pe Instagram o serie de 3 fotografii pentru a oferi celor peste 93,3 milioane de urmăritori o imagine clară asupra tunsorii ei.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Camila Cabello și Shawn Mendes nu se mai ascund. Imaginea făcută publică a făcut furori printre fani: ”Sunteți frumoși!”

Noua tunsoare a strâns peste 2 milioane de like-uri și comentarii pe Instagram.

Woow!”, „Superbă!”, „Ai făcut cel mai bun lucru!”, au comentat fanii cântăreței.

Heeei, stai puțin, chiar nu mă așteptam la asta!!!”, „Părul tău era așa de frumos, dar acum noul tău look este foarte atrăgător”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

Jessica Simpson, apariție irezistibilă după ce a slăbit mai bine de 45 de ani. Imaginea a făcut senzație printre fani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Lovato a trecut printr-o perioadă dificilă. Anterior, s-a luptat cu tulburări de alimentație, dismorfie, depresie și autovătămare. Mai mult, artista a fost la un pas să-și piardă viața în urma unei supradoze de droguri.

În 2019, Demi Lovato și-a confruntat cea mai mare temere și a publicat imagini needitate cu ea în bikini. Artista a anunțat că se va focusa pe o viață autentică, fără filtre, în online.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri