Demi Rose/ Foto: Instagram
Divertisment

Demi Rose/ Foto: Instagram

Demi Rose, fotografie de peste 200.000 de aprecieri. Modelul și-a arătat silueta de invidiat într-o rochie inedită

Demi Rose este una dintre cele mai urmărite modele de pe Instagram. Cu o comunitate de peste 19 milioane de urmăritori, tânăra din Marea Britanie face mereu furori pe rețelele sociale, imaginile postate  adunând sute de mii de aprecieri. 

Recent, modelul în vârstă de 26 de ani a publicat o imagine inedită din timpul vacanței sale din Palm Springs, California. Deși majoritatea fotografiilor sale sunt foarte îndrăznețe, Demi a optat de data aceasta pentru o ținută mai cuminte, însă la fel de senzuală cum și-a obișnuit fanii. Îmbrăcată într-o rochie lungă, roșie, cu franjuri și o crăpătură generoasă până la coapse, aceasta a realizat o ședință foto spectaculoasă într-o locație exotică. Demi și-a accesorizat rochie cu un corset negru, cizme cowboy din piele roșie și o geantă în aceeași nuanță. Desigur, aceasta nu a uitat nici de ochelarii de soare, pe care i-a pus în evidență cu ajutorul coafurii. 

Citește și: Demi Rose, surprinsă în timp ce se bucura de o baie în jacuzzi. Costum de baie i-a pus formele voluptoase în evidență

„Ne mai vedem”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea modelului internațional a strâns peste 200.000 de aprecieri și mii de comentarii. Fanii acesteia au asaltat-o cu complimente: „Ce mai bună postare”/ „Ești prețioasă”/ „Îmi place enorm stilul tău”/ „Ești divină”/ „Ești o femeie superbă. Îmi place ținuta și cum te-ai machiat”. 

Ce face Demi Rose pentru a-și menține silueta

Fizicul tonifiat și formele voluptoase au făcut-o pe Demi Rose să fie una dintre cele mai urmărite modele de pe Instagram. Tânăra a reușit să adune pe rețelele de socializare milioane de fani, pe care îi surprinde cu postările sale senzuale în diferite ținute provocatoare. Demi a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Fotomodelul s-a confruntat cu o tulburare alimentară atunci când era mică și chiar a fost aproape să devină supraponderală. 

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele voluptoase într-o salopetă mulată pe partia de schi. Modelul a fost în centrul atenției

„La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt atât de încrezătoare cu corpul meu. Am un antrenor personal uimitor. El creează întotdeauna cele mai bune programe de antrenament pentru ca eu să-mi ating obiectivele. Mă antrenez pe patru ori pe săptămână, timp de o oră de fiecare dată. De obicei lucrez fesele, abdomenul și îmi condiționez sesiunile corporale cu cardio. Nu consum mulți carbohidrați. La micul dejun mămânc de obicei ouă, prânzul trebuie să fie ușor, cu o salată de pui sau creveți. La cină îmi plac proteinele, cum ar fi pește cu legume sau suhi. Mănânc multe nuci. Plăcerea mea vinovată sunt nucile cu ciocolată sau nucile sărate”, a declarat Demi Rose. 

Etichete: tinuta , model , instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?