demi rose main
Divertisment

Demi rose, Foto: Instagram

Demi Rose, într-o rochie decoltată, în Ibiza. Imaginile cu modelul fac furori printre internauți

Demi Rose este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, iar de curând ea și-a cucerit din nou prietenii virtuali. Modelul s-a fotografiat în timp ce privea un apus  în Ibiza, purtând o rochie neagră și foarte decoltată. 

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, reușește să atragă atenția pe rețelele de socializare cu fiecare postare. Recent, aceasta a adăugat o imagine care a strâns în doar 10 ore peste 237.000 de aprecieri. Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte mulată și cu un decolteu proeminent, Demi a strălucit în timp ce se bucura de un apus impresionant din Ibiza. 

Citește și: Demi Rose, apariție surpriză de Ziua Îndrăgostiților. Modelul a dezvăluit cum și-a petrecut timpul liber: „Fără cuvinte, doar emoții”

Rochia modelului britanic, lungă și transparentă, i-a pus în evidență silueta de invidiat, iar crăpătura acesteia până la șold i-a evidențiat picioarele lungi și bronzate. Aceasta a renunțat la accesorii, însă a purtat un machiaj natural cu nuanțe de roz, lăsându-și părul lung și blond pe spate. 

„Modul vacanță”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum se menține în formă Demi Rose

Fizicul tonifiat și formele voluptoase au făcut-o pe Demi Rose să fie una dintre cele mai urmărite modele de pe Instagram. Tânăra a reușit să adune pe rețelele de socializare milioane de fani, pe care îi surprinde cu postările sale senzuale în diferite ținute provocatoare. Demi a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Fotomodelul s-a confruntat cu o tulburare alimentară atunci când era mică și chiar a fost aproape să devină supraponderală. 

Acum, Demi duce un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și mult sport. Ea a reușit să ajungă la această siluetă cu ajutorul alimentației sănătoase și a exercițiilor fizice intense. Modelul este atentă la ce consumă și nu face excese de produse și alimente care nu o ajută să se mențină la greutatea pe care și-o dorește. 

Citește și: Demi Rose, într-o rochie transparentă, super senzuală. Imaginile inedite cu modelul au stârnit controverse printre fani

„La 1,57 metri nu m-am gândit niciodată că voi putea să intru în modelling, deoarece credeam că sunt prea scundă, dar am încercat totuși și am aplicat la o agenție și după 24 de ore mi-am început cariera de model. La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt atât de încrezătoare cu corpul meu.

Am un antrenor personal uimitor. El creează întotdeauna cele mai bune programe de antrenament pentru ca eu să-mi ating obiectivele. Mă antrenez pe patru ori pe săptămână, timp de o oră de fiecare dată. De obicei lucrez fesele, abdomenul și îmi condiționez sesiunile corporale cu cardio. Nu consum mulți carbohidrați. La micul dejun mămânc de obicei ouă, prânzul trebuie să fie ușor, cu o salată de pui sau creveți. La cină îmi plac proteinele, cum ar fi pește cu legume sau suhi. Mănânc multe nuci. Plăcerea mea vinovată sunt nucile cu ciocolată sau nucile sărate”, a declarat Demi Rose. 

Etichete: tinuta , silueta , demi rose , ibiza

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri