Demi Rose/ Foto: Instagram
Divertisment

Demi Rose/ Foto: Instagram

Demi Rose, într-o rochie transparentă care i-a pus în evidență formele. Fanii au fost cuceriți pe loc: „Cum poți arăta atât de bine”

Demi Rose a bifat încă o apariție îndrăzneață, care i-a adus peste 340 de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Modelul britanic și-a expus, din nou, formele care au făcut-o celebră, iar fanii nu s-au putut abține când au văzut imaginile. 

Într-o rochie lungă și foarte transparentă, Demi și-a arătat mai mult decât era necesar. Tânăra în vârstă de 27 de ani a renunțat la sutien și și-a lăsat bustul generos să iasă în evidență, în timp ce materialul rochiei se mula perfect pe coapsele și posteriorul acesteia. 

Citește și: Cum s-a afișat Demi Rose la o ceainărie din Londra. Decolteul generos a atras atenția tuturor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rezemată seducător de un perete, aceasta și-a arătat formele în toată splendoarea lor, iar buclele roșcate și machiajul elegant au completat look-ul frumoasei englezoaice. Ședința foto realizată de Demi Rose i-a făcut pe fani să ia cu asalt secțiunea de comentarii. Pe lângă complimentele care nu s-au m-au oprit, modelul a strâns sute de mii de aprecieri la postare. 

Cum se menține Demi Rose într-o formă de invidiat

Demi Rose duce un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și mult sport. Ea a reușit să ajungă la această siluetă cu ajutorul alimentației sănătoase și a exercițiilor fizice intense. Modelul este atentă la ce consumă și nu face excese de produse și alimente care nu o ajută să se mențină la greutatea pe care și-o dorește. 

Citește și: Cum arată Demi Rose în realitate, când e pozată de paparazzi. A ieșit în salopetă scurtă și mulată la doar câteva grade Celsius

„La 1,57 metri nu m-am gândit niciodată că voi putea să intru în modelling, deoarece credeam că sunt prea scundă, dar am încercat totuși și am aplicat la o agenție și după 24 de ore mi-am început cariera de model. La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt foarte încrezătoare cu corpul meu.

Am un antrenor personal uimitor. El creează întotdeauna cele mai bune programe de antrenament pentru ca eu să-mi ating obiectivele. Mă antrenez pe patru ori pe săptămână. De obicei lucrez fesele, abdomenul și îmi condiționez sesiunile corporale cu cardio. Nu consum mulți carbohidrați. La micul dejun mănânc de obicei ouă, prânzul trebuie să fie ușor, cu o salată de pui sau creveți. La cină îmi plac proteinele, cum ar fi pește cu legume sau sushi. Mănânc multe nuci. Plăcerea mea vinovată sunt nucile cu ciocolată sau nucile sărate”, a declarat Demi Rose. 

Etichete: tinuta , model , instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri