printul george
Divertisment

Printul George la vârsta de 6 ani/ Profimedia

Detaliile neobișnuite care se regăsesc pe certificatul de naștere al prințului George. Ce meserie a trecut Kate Middleton

În acest weekend se împlinesc 10 ani de la nașterea primului copil al prințului William și al lui Kate Middleton. La acel moment, fanii regali au fost entuziasmați de primul bebeluș al moștenitorului tronului, însă înregistrarea nașterii sale a creat confuzie, prințul George având câteva detalii neobișnuite pe certificatul său de naștere. 

După ce Kate Middleton și William au anunțat că au primit un băiețel, fiind un viitor rege, actualii prinți de Wales au trebuit să se ocupe de formalități. Ei au fost nevoiți să înregistreze nașterea fiului lor, pe care l-au numit George Alexander Louis, și să elibereze un certificat de naștere. 

La fel ca toate celelalte certificate de naștere din Marea Britanie, și acesta conține numele complet al lui George, data nașterii sale, locul unde s-a născut, respectiv Aripa Lindo a Spitalului St Mary, și cine l-a declarat, adică tatăl său, prințul William. Cu toate acestea, la secțiunea pentru ocupația mamei, George are o informație care a creat confuzie printre fanii regali. Kate a menționat că funcția sa este de „Prințesă a Regatului Unit”. 

kate middleton printul william

Citește și: Răspunsul neașteptat pe care l-a dat Kate Middleton atunci când i s-a spus că e norocoasă să-l aibă pe prințul William

Titlul funcției lui Kate a stârnit confuzie la acea vreme, deoarece aceasta nu avea titlul de prințesă atunci, ci de ducesă de Cambridge. Acesta lucru i-a determinat pe mulți la acel moment să se întrebe dacă aceasta era cu adevărat o prințesă sau nu. 

Teoretic, chiar dacă Kate nu primise titlul de prințesă de Wales, din ziua în care s-a căsătorit cu prințul William, a devenit, din punct de vedere tehnic, o prințesă a Regatului Unit, menționează publicația Mirror

Primul lucru pe care Kate Middleton îl va face atunci când va deveni regină

În urmă cu o lună, în timpul vizitei sale la Chelsea Flower Show, un copil a întrebat-o pe Kate care este primul lucru pe care aceasta îl va face atunci când va deveni regină, iar soția lui William a susținut că se va concentra și mai mult pe dezvoltarea copiilor.

„Am întrebat-o care este primul lucru pe care îl va face când va deveni regină și a spus că îi va ajuta pe copii”, a declarat Saron Fikremariam, în vârstă de 11 ani.

Citește și: Așa nu a mai apărut în public! Kate Middleton, în pantaloni de trening și tricou, pe un teren de rugby. A schimbat și pase cu sportivii

De asemenea, Kate a fost întrebată despre viața din familia regală, iar prințesa le-a dezvăluit copiilor că: „Trebuie să muncești din greu”.

Kate Middleton a trecut de la titlul de ducesă de Cambridge la prințesă de Wales, atunci când regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, iar fiule ei, Charles, a urcat pe tron, devenind astfel regele Charles al III-lea. Acest titlul reprezintă mult mai mult decât se crede, fiind ultimul rang la care aceasta poate ajunge înainte să devină oficial regină consoartă, atunci când prințul William va urca pe tron.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri