William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia
Actualitate

William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia

Regula pe care prințul William o încalcă atunci când e cu Kate Middleton. Expert: „Arată ce cuplu puternic formează”

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți de 12 ani, au împreună trei copii și reușesc să-și păstreze relația frumoasă grație unei reguli pe care acesta o încalcă uneori.

Nu este niciun secret faptul că povestea dintre Kate Middleton și prințul William a început în Scoția, pe când erau studenți la University Of St. Andrews. În luna aprilie, cei doi au sărbătorit 12 ani de căsnicie, iar aceștia continuă să fie fericiți și să se iubească.

Deși aleg să-și țină relația cât mai privată, spre deosebire de prințul Harry și Meghan Markle, care sunt mereu în atenția tabloidelor, Kate Middleton și William au o regulă pe care o încalcă uneori, dar care pare să-i ajute să rămână uniți.

Citește și: Prințul Harry, alături de fiica lui la parada de Ziua Independenței. Imaginile cu Lilibet au devenit virale

Conform lui Judi James, expert în limbajul corpului, cei doi folosesc niște semne pentru a-și transmite dragostea chiar și atunci când se află în public.

Prince William and Kate Middleton at charity polo match
Kate Middleton și prințul William. Profimedia

„De când s-au căsătorit, William și Kate și-au asigurat fanii că au o relație puternică prin gesturile romantice pe care le fac unul pentru celălalt. Kate a fost văzută aranjându-i cravata, în timp ce William s-a arătat grijuliu și a ținut-o de mână. Se observă că sunt romantici și îndrăgostiți, însă niciodată nu abuzează, semnalele pe care le transmit sunt subtile și arată că sunt un cuplu puternic”, a spus expertul în limbaj corporal, potrivit Mirror.

Citește și: Secretul relației dintre prințul William și Kate Middleton. Fostă jurnalistă: „I-a oferit tot ce nu au avut Charles și Diana”

Kate Middleton și printul William
Kate Middleton și printul William au schimbat câteva cuvinte și priviri complice și drăgăstoase. / Foto: Profimedia

Deși gesturile romantice nu sunt permise în public, potrivit protocolului regal, prințul William pare să nu țină cont de această regulă atunci când intră în spațiul intim al lui Kate. Tocmai de aceea a fost văzut în repetate rânduri făcând gesturi mici, dar care arată cât de mult o iubește.

Secretul relației dintre prințul William și Kate Middleton

Kate Middleton și prințul William, amândoi în vârstă de 41 de ani, au reușit să-și construiască o legătură unică, extrem de puternică, în contrast cu ceea ce au trăit părinții acestuia, Charles și Diana.

Mai mult de atât, Jennie Bond, fost corespondent BBC, a adăugat că prințesa de Wales i-a oferit lui William tot ceea ce nu au avut Charles și Diana.

Citește și: Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

„Nu există nicio îndoială că prințesa Kate i-a oferit lui William tot ceea ce i-a lipsit în familia în care a crescut: iubire, un parteneriat puternic, bazat pe prietenie, pasiune, respect reciproc și o relație bine închegată, stabilită după propriile reguli”, spunea Jenny în cadrul unui interviu pentru OK!.

De asemenea, fosta jurnalistă a vorbit și despre relația pe care o are William cu părinții prințesei de Wales.

„Michael și Carole Middleton l-au primit pe William în casa lor și l-au tratat ca pe cineva din familia lor. Se poate relaxa, are încredere în ei și se poate purta normal în preajma lor, așa cum o poate face doar în jurul a câtorva persoane”, a mai spus jurnalista.

Kate și William au împlinit 12 ani de căsnicie în aprilie. Ei s-au cunoscut în 2001, când erau studenți la University of St. Andrews.

Citește și: Bona copiilor lui Kate Middleton nu are voie să folosească acest cuvânt în fața celor mici. Ce reguli trebuie să respecte femeia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri