Shiloh, alături de mama ei, Angelina Jolie
Divertisment

Shiloh, alături de mama ei, Angelina Jolie / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Shiloh, fiica Angelinei Jolie și lui Brad Pitt. Coregraful ei a rupt tăcerea: „Este foarte talentată, muncitoare!”

Shiloh, fiica de 18 ani a actriței Angelina Jolie și a lui Brad Pitt, este cunoscută pentru pasiunea pentru dans, iar imaginile apărute pe rețelele sociale au devenit rapid virale. Mai mult de atât, acum coregrafulei, Keelan Carter,  a rupt tăcerea despre cum se descurcă aceasta, confirmând că tânăra este foarte talentată și muncește foarte mult pentru a se dezvolta. 

Chiar dacă este fiica unor actori extrem de faimoși și a trăit tot timpul în lumina reflectoarelor, Shiloh este o adolescentă extrem de talentată, astfel că tot succesul i se datorează ei, după cum a subliniat coregraful ei, într-un interviu pentru Daily Mail.

Shiloh Jolie-Pitt
Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh sau Shi, așa cum este cunoscută de prieteni și de familie, a devenit cunoscută pentru pasiunea pentru dans în urmă cu trei ani, când un videoclip apărut pe internet a deveni viral.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a luat o pauză de la dans. Cum a fost fotografiată puștoaica

Trei ani mai târziu, coregraful ei, Keelan Carter, a rupt tăcerea despre aceasta, mărturisind că tânăra își dorește să-și construiască o carieră prin forțele proprii.

„Shiloh este o dansatoare extrem de talentată, a dovedit că este dedicată și foarte muncitoare”, a declarat coregraful, potrivit Daily Mail.

„Este o persoană sinceră, extrem de directă, care nu își folosește niciodată statutul de celebritate în avantajul ei”, a mai dezvăluit acesta, continuând: „Shi nu se bazează pe numele ei faimos pentru a-și atinge obiectivele. Sincer, nici nu știam cine era la început și nu cred că asta contează, mai ales într-un studio de dans. Înțeleg că poate fi dificil să vezi persoana dincolo de statutul ei de celebritate, dar vă îndemn să faceți un efort pentru ea. Credeți-mă, merită”

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să devină băiat, transformare spectaculoasă. E pasionată de dans

Keelan a subliniat, de asemenea, că videoclipurile recente cu Shiloh „au fost postate ca și cele ale altor dansatori are vin la sesiunile sau la cursurile sale”.

De asemenea, Keelan a făcut public un videoclip în care apare Shiloh și alți trei dansatori chiar zilele trecute, în dreptul acestuia el scriind: „Abia aștept să fiu din nou în studio cu acești oameni talentați. În ultima perioadă, LA se simte ca acasă și mă bucur că am avut oportunitatea să întâlnesc atât de mulți oameni muncitori și minunați. Mă bucur de fiecare dată să vă am alături în studio, așa că vă mulțumesc, oameni buni”, a încheiat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Shiloh a vrut să devină băiat când era micuță

Shiloh a început să-și exprime dorința de a fi băiat pe la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

Citește și: A vrut să se răzbune cu orice preț pe Brad Pitt. Angelina Jolie, identificată drept Jane Doe, cea care a dat în judecată FBI-ul

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting”.

Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri