Shiloh Jolie-Pitt
Divertisment

Shiloh Jolie-Pitt / Profimeid aImages

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a luat o pauză de la dans. Cum a fost fotografiată puștoaica

Shiloh, fiica de 16 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a luat o pauză de la dans pentru a călători în Roma, Italia. Adolescenta a fost fotografiată în fața hotelului în care este cazată mama ei, în timp ce se plimba cu o prietenă.

În imaginile respective, tânăra de 16 ani, care atunci când era mică își dorea să devină băiat, apare îmbrăcată în pantaloni scurți, pe care i-a asortat cu un tricou alb și cu un hanorac larg. Părul și l-a prins într-un coc neglijent, iar masca de protecție împotriva coronavirusului nu a lipsit.

Shiloh, fotografiată pe străzile din Roma
Shiloh, fotografiată pe străzile din Roma / Profimedia Images

Citește și: Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Ea n-a fost singură, însă, ci însoțită de o prietenă, alături de care s-a plimbat pe străzile din Roma.

Angelina Jolie și fiica ei, Zahara, la shopping de chilipiruri în Roma

Imaginile cu Shiloh vin la doar o zi de când mama ei a fost fotografiată alături de Zahara, în timpul unei sesiuni de cumpărături în Roma.

Angelina a încercat mereu să-i obișnuiască pe copiii ei cu lucruri normale și a păstrat un echilibru. I-a luat cu ea la evenimente, pe covorul roșu, dar și la supermarket, așa că nu este de mirare că vedeta și Zahara au fost atrase de haine de mass-market. 

Jolie se află la Roma unde filmează cel mai nou proiect al său. De data aceasta este în spatele camerei de filmat, fiind regizoarea peliculei "Without Blood", în care joacă Salma Hayek. Într-o zi liberă, Angelina și-a luat fiica de 17 ani și a cutreierat cu ea magazinele din orașul etern. Relaxate, îmbrăcate casual, cele două s-au ținut de mână și au discutat tot drumul, s-au consultat în legătură cu ce să cumpere și au plecat cu o sacoșă mare cu haine, semn că excursia și-a atins scopul.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie, încă o apariție spectaculoasă. Adolescenta a îmbrăcat o rochie ce i-a aparținut mamei ei

Angelina a găsit câteva piese vestimentare comode pe care le-a și cumpărat. / Foto: Profimedia

Într-o ținută lejeră, complet albă, cu ochelari de soare ținuți în permanență la ochi și o geantă de mii de euro pe umăr, Angelina s-a uitat răbdătoare printre rafturi și a achiziționat câteva piese care i-au atras privirea. Garda ei de corp a păstrat o distanță sigură, oferindu-i acesteia și fiicei ei intimitatea de care aveau nevoie, însă nu le-a scăpat deloc din ochi.

Angelina Jolie și fiica ei, Zahara
Angelina Jolie și fiica ei, Zahara

Shiloh Jolie-Pitt este pasionată de dans

În vârstă de 16 ani, Shiloh este pasionată de dans, iar de curând aceasta a fost din nou în centrul atenției, întrucât aceasta a făcut furori pe scena de la Millenium Dance Complex din Studio City, unde a dansat alături de alte două fete.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie, încă o apariție spectaculoasă. Adolescenta a îmbrăcat o rochie ce i-a aparținut mamei ei

Îmbrăcată în pantaloni de trening largi și într-un tricou oversized, Shiloh are părul prins și dansează energic pe piesa Vegas semnată de Doja Cat, la un moment dat ocupând centrul scenei.

Aceasta este pasionată de dans, după cum a dezvăluit o sursă apropiată acesteia într-un interviu pentru Us Weekly.

”Shiloh iubește să danseze. E foarte talentată și merge deja la cursuri de câțiva ani. Și-a făcut mulți prieteni, împărtășesc piesele favorite și tot felul de lucruri.”, dezvăluia o sursă apropiată acesteia la începutul lunii iunie.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Citește și: Angelina Jolie încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț, Billy Bob Thornton. „Ne distram tare împreună cu ea”

”Profesorii sunt impresionați de ea și susțin că cerul e limita, dacă își dorește să meargă la nivelul următor, cu siguranță va reuși.”, a mai precizat sursa respectivă.

Etichete: angelina jolie , shiloh , roma , dans

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri