detectivul murdoch, seria 11
Divertisment

detectivul murdoch, scena sezonul 11

Dispariții suspecte și crime misterioase. Ce trebuie să știi despre serialul-fenomen care ține publicul cu sufletul la gură de 12 ani

Serialul Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch) a reușit să fascineze întreaga lume încă de la premiera sa, în 2008. Urmărește episoade noi din sezonul 8 al Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch), de luni până vineri, în aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama.

Dacă vrei să urmăresti filme și seriale pe telefon sau tabletă, descarcă aplicația Digi Online, creează-ți cont și primeșți acces la serviciul de streaming.

Vezi premiera sezonului 8 al Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch) luni, 4 mai, la ora 21:15, în aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama, aici

Bazat pe personajele romanului cu același nume scris de Maureen Jennings, Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch) prezintă aventurile lui William Murdoch (Yannick Bisson), un detectiv de poliție din Canada la finalul secolului XIX.

Din 1895, detectivul Murdoch reușește să rezolve numeroase cazuri în Toronto cu ajutorul unor metode inedite pentru acea perioadă, inclusiv testarea sângelui și prelucrarea amprentelor.

Cu ajutorul creativității și talentului său de detecție, Murdoch reușește să creeze și prototipuri de secol XIX ale unor tehnologii folosite astăzi, precum un sonar.

Urmărește episoade noi din sezonul 8 al Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch), de luni până vineri, în aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama, aici

Pentru a rezolva disparitiile suspecte și crimele misterioase, Murdoch e ajutat de alte trei personaje la fel de îndrăgite de fani: Inspectorul Brackenreid (Thomas Craig), dr. Julia Ogden (Helene Joy) și polițistul George Crabtree (Jonny Harris), ce vrea să scrie și romane polițiste.

Împreună, cei patru reușesc să îi ajute pe cei ce nu se pot ajuta singuri, să rezolve crime ce par imposibile și să facă orașul Toronto mai sigur, cu ajutorul creativității.

Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch) și-a făcut un renume și datorită numeroșilor actori celebri și persoane publice ce au apărut în serial, printre care se numără și William Shatner, ce l-a jucat pe renumitul scriitor Mark Twain.

Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch) a reușit să țină publicul cu sufletul la gură timp de 12 ani și continuă să încânte fani din întreagă lume și astăzi.

În sezonul 8, lucrurile stau cu totul altfel la Secția 4 după ce Inspectorul Brackenreid a fost bătut cu brutalitate. Murdoch are acum un nou șef, un tip cu maniere și obiceiuri aparte: Inspectorul Hamish Slorach (Patrick McKenna)

Vezi premiera sezonului 8 al Murdoch Mysteries (Detectivul Murdoch) luni, 4 mai, la ora 21:15, în aplicația Digi Online, pe canalul Epic Drama, aici

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Sursa foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri