Donna D'Errico/ Profimedia
Divertisment

Donna D'Errico/ Profimedia

Donna D’Errico, pusă pe șotii. Actrița din „Baywatch” a stârnit discuții aprinse după ce s-a fotografiat în costum de baie

Donna D’Errico, actrița cunoscută pentru rolul său din „Baywatch” este pusă pe șotii. Vedeta în vârstă de 55 de ani a atras din nou atenția după ce s-a fotografiat în costum de baie și a glumit pe seama vârstei sale. 

Vedeta a fost deseori criticată pentru faptul că se îmbracă prea sumar pentru vârsta sa, astfel că, luând în considerare toate criticile primite de la urmăritori, aceasta a glumit într-o postate pe rețeaua de socializare despre faptul că își va lansa propria linie de costume de baie pentru femeile de peste 50 de ani. Imaginea a stârnit foarte multe reacții, asta pentru că, Donna a purtat un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență formele voluptoase. 

Citește și: Donna D'Errico este adorată de mulți bărbați, însă la 54 de ani este în continuare singură: „Mulți te doresc, dar nimeni nu te iubește”

„Promovez noua mea linie de costume de baie pentru femeile de 50+”, a scris Donna D’Errico la descrierea videoclipului în care apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu, format din două piese. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacțiile au curs lanț pe contul de Instagram al Donnei. Fanii au lăsat comentarii și aprecieri la videoclipul postat pe rețeaua de socializare: „Ești la fel de frumoasă ca acum 25 de ani”/ „Superbă”/ „Ești perfectă”/ „Ai un corp de vis”. 

Donna D'Errico a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat

Într-un interviu oferit pentru Daily Mail în 2020, actrița din Baywatch a declarat că stilul de viața vegan a făcut-o să se mențină într-o formă fizică de invidiat. De asemenea, Donna a spus că muncește din greu pentru a arăta atât de bine și că nu are nicio legătură cu norocul, așa cum i s-a mai spus. 

„Mă antrenez în fiecare zi și mănânc corect”, a declarat Donna D'Errico. 

Nu numai că actrița nu consumă produse de origine animală, aceasta este și o activistă înrăită. Donna a povestit că a avut grijă de animale de când era copil. Când a devenit adult, aceasta a început să salveze câini care aveau nevoie de ajutor. De-a lungul vieții, actrița a adoptat șapte câini, pe care i-a ținut până când au decedat din cauza vârstei.

Citește și: Noi imagini cu Loni Willison. Fosta soție a unui star din ”Baywatch” continuă să trăiască pe străzi și mănâncă din gunoaie

„Întotdeauna am adoptat câini care nu aveau o rasă specială și nu erau cei mai frumoși, pentru că știam că au nevoie de ajutor. Mulți oameni își doresc câini pentru că sunt drăguți. Eu ma vrut să-i ajut și pe cei mai puțini norocoși. Câinii știu că au fost ajutați și sunt foarte recunoscători și loiali”, a declarat actrița. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri