Divertisment

Dupa ce a cucerit publicul cu filme precum "The Bridget Jones Diary", "Cinderella Man", "Chicago", a fost premiata cu Oscar si alte numeroase premii, Renee Zellweger a hotarat sa paraseasca pentru o vreme platourile de filmare.

Drama prin care a trecut Renee Zellweger cand toata lumea o invidia pentru cariera infloritoare

Dupa ce a cucerit publicul cu filme precum "The Bridget Jones Diary", "Cinderella Man", "Chicago", a fost premiata cu Oscar si alte numeroase premii, Renee Zellweger a hotarat sa paraseasca, pentru o vreme, platourile de filmare.

Nu a putut sa stea foarte departe de marea sa pasiune, astfel ca sase ani mai tarziu se pregatea de lansarea unui nou film. Recent, Renee a vorbit deschis despre decizia de a renunta temporar la actorie.

"Am primit cateva sfaturi proaste. Am facut alegeri destul de neinspirate. Era destul de intunecat si trist. Dar nu o privesc ca pe o perioada irosita, pentru ca am invatat multe despre asta- si am nevoie de acest lucru, cred. Am invatat multe despre perspectiva. Sa recunosc diferite tipare ale comportamentului meu", a spus vedeta pentru editia din octombrie a publicatiei Red Magazine.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Actrita in varsta de 50 de ani spune ca devenise atat de prinsa cu ceea ce facea incat a uitat de propria persoana.

"Am fost plecata o perioada si, cu toata sinceritatea, a fost pentru ca nu ma ocupam de mine. Aratam de parca nu aveam grija de mine. Am simtit ca nu imi mai acord atentie. Si eram atat de plictisita de mine.", povesteste ea.

Asa ca a decis sa plece si sa descopere ceva din afara mediului la care era expusa la Hollywood. In 2016, Zenee afirma ca tanjea dupa putina normalitate: "Am vrut sa asimiliez noi cunostinte, sa ma dezvolt si sa vad daca am aptitudini pentru acele lucruri care ma interesau. Daca nu te apuci acum de ceea ce iti doresti, lasi pe anul viitor si trec doi, trei, apoi zece ani si nu le mai faci niciodata. Eu nu-mi doream sa se intample asta".

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri