Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere în Paris. / Foto: Profimedia

După zile întregi în care au apărut numai de mână, J.Lo și Ben Affleck au luat o pauză. Diva, alături de gemenii Max și Emme în Paris

După nunta secretă care a luat prin surprindere pe toată lumea, Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în Paris, unde-și petrec o lună de miere foarte activă și unde au sărbătorit și ziua de naștere a divei de 53 de ani. Nu au mers singuri, ci alături de copiii lor din căsniciile anterioare. Iată că după câteva zile în care a apărut mereu mână în mână cu Affleck, J.Lo l-a lăsat pe acesta în camera de hotel pentru câteva ore petrecute doar în compania copiilor ei de 14 ani.

Citește și: Jennifer Lopez, ținute de peste 170.000 de dolari în timpul vacanței din Paris. Care a fost cea mai scumpă piesă purtată de vedetă

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a ieșit cu gemenii la plimbare prin Paris. / Foto: Profimedia

Gemenii Maximilian și Emme și-au însoțit mama în Paris și, cum era firesc, și-au dorit să petreacă și câteva momente fără noua lor familie extinsă. Așa se face că Jennifer și cele mai mari comori ale vieții ei au părăsit împreună hotelul în care sunt cazați și la ieșirea căruia erau așteptați de o mulțime de fani și fotografi. În timp ce diva a fost zâmbitoare și le-a făcut cu mâna admiratorilor care o pozau neîncetat, Max și Emme au stat cu ochii în telefon și au preferat să urce cât mai repede în mașina care-i aștepta.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez în Paris / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Pentru timpul petrecut cu copiii ei, J.Lo s-a îmbrăcat casual, într-o bluză albă asortată cu încălțările cu platforme înalte și o pereche de blugi evazați în partea de jos. Părul a fost strâns într-un coc perfect, iar ochelarii de soare și cerceii mari, deja mărci înregistrate ale stilului artistei, nu au lipsit. 

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck vor să facă nuntă mare. O sursă apropiată: ”Își doresc să sărbătorească alături de prieteni și familie!”

Recent, Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu prenume de gen neutru

Jennifer Lopez și Emme
Jennifer Lopez, drăgăstoasă cu Emme / Foto: Profimedia

Luna trecută, Jennifer Lopez a cântat în duet cu Emme și, pentru prima dată, și-a prezentat copilul de 14 ani folosind pronumele de gen neutru „they” (ei/lor). „Persoana mea preferată pentru un duet muzical”, a strigat artista pe scena de la Dodgers Stadium.

Imagini din luna de miere petrecută de Jennifer Lopez și Ben Affleck în Paris

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri