jennifer lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez a realizat un pictorial îndrăzneț cu ocazia aniversării a 53 de ani. Artista se menține într-o formă de invidiat

Cu toate că abia a împlinit vârsta de 53 de ani, Jennifer Lopez arată ca la 20. Artista și-a marcat aniversarea cu un pictorial impresionant, etalându-și silueta de invidiat într-un body îndrăzneț. 

Actrița se numără printre cele mai frumoase apariții de la Hollywood, demonstrând cu fiecare fotografie că vârsta este doar un număr pentru ea. În cea mai recentă postare de pe contul de Instagram, soția lui Ben Affleck a realizat un pictorial îndrăzneț, în care apare îmbrăcată într-un body negru decupat, care i-a pus în valoare formele voluptoase și corpul tonifiat.

În același timp, aceasta și-a promovat și ultimele produse lansate pentru brandul său de cosmetice și îngrijire corporală. „Cu toții oferim îngrijire și atenție pielii feței, însă uneori neglijăm corpul. A fost important pentru mine să creez o rutină de îngrijire a pielii pentru corp care să răspundă nevoilor trupului și am început cu posteriorul”, a scris Jennifer Lopez la descrierea videoclipului postate pe rețeaua de socializare. 

Citește și: Jennifer Lopez, prima apariție în public după ce a devenit doamna Affleck. Diva și proaspătul ei soț nu au plecat în luna de miere

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea plină de senzualitate a lui Jennifer Lopez vine la doar o săptămână de când aceasta s-a căsătorit cu actorul Ben Affleck în Las Vegas.  

Jennifer Lopez se laudă cu un ten perfect

Recent, Jennifer Lopez a postat pe Instagram un video cu ea nemachiată, unde le explică fanilor care este rutina sa de dimineață pentru îngrijirea tenului. Actrița le-a mărturisit celor 219 milioane de urmăritori că își începe fiecare zi cu o afirmație pozitivă.

„Nu am nicio lumină specială, este doar lumina dimineții. Nu folosesc niciun filtru special, acesta este chipul meu. Sunt foarte fericită. Chiar lângă duș am o cutie cu cartonașe cu mesaje pozitive. Acesta este cartonașul pe care l-am tras astăzi”, a spus Jennifer, citind un citat al scriitoarei Helen Keller. „Trebuie să ne propunem să rămânem fericiți, indiferent ce se întâmplă. Este o promisiune pe care să ți-o faci ție însuți. Voi fi fericită. Toate se află în interiorul meu: succesul meu și fericirea mea”, a spus actrița din „Marry Me”. 

Citește și: Jennifer Lopez a schimbat două rochii la nunta cu Ben Affleck, inclusiv una purtată într-un film în care a jucat

Mai mult, vedeta a dezvăluit că secretul prin care se menține frumoasă și la 53 de ani sunt șapte ore de somn pe noapte, care sunt esențiale pentru a fi într-o formă perfectă mereu. „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a mărturisit aceasta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri