'Men in Black: International' film premiere, Arrivals, AMC Lowes Lincoln Square, New York, USA - 11 Jun 2019
Divertisment

Chris Hemsworth, Elsa Pataky. Profimedia

Elsa Pataky, în formă maximă la 45 de ani. Cum s-a filmat soția lui Thor, după ce și-a aniversat ziua de naștere

Se antrenează intens la sală pentru a se menține în formă. Zilele acestea, Elsa Pataky și-a încântat fanii cu un clip în care și-a pus în evidență corpul super tonifiat, dansând în lenjerie intimă.

Actrița din Fast & Furious și-a arătat mișcările de dans pe „Dancing On My Own”, piesa lui Calum Scott, după ce recent a împlinit 45 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„#Sydneylockdown. Mi-am serbat ziua de naștere și am celebrat faptul că îmi place atât de mult să dansez singură”, a scris ea în postare. 

Elsa și soțul ei, actorul Chris Hemsworth (37 de ani), celebru pentru rolul Thor, au renunțat acum șapte ani să mai locuiască la Hollywood, pentru o viață mult mai relaxată în Australia. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani, iar Byron Bay a devenit acasă din 2014. Elsa și Chris dețin aici o proprietate în valoare de 30 de milioane de dolari. 

Anterior, Elsa a locuit cu Chris și cei trei copiii ai lor în Los Angeles, dar a mărturisit că îi place mult mai mult liniștea din Australia.

Înainte de a împlini 45 de ani, Elsa Pataky a pozat topless pentru o revistă celebră. 

Meadow, fiica lui Paul Walker, trăiește cea mai frumoasă perioadă. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei

 

Etichete: elsa pataky

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?