Spanish actress Elsa Pataky turns heads in Madrid!
Divertisment

Elsa Pataky, în Madrid, Spania. Profimedia

Elsa Pataky uimește într-o rochie mini, cu spatele gol, la un eveniment în Madrid. Soția lui „Thor”, nelipsită de la sala de fitness

Elsa Pataky a uimit cu apariția ei la un eveniment în Madrid, Spania. Soția lui „Thor” a participat la lansarea unei colecții de încălțăminte și a făcut furori cu look-ul ei.

Modelul și actrița în vârstă de 47 de ani a arătat senzațional într-o rochie albă, mini, cu spatele gol, care i-a îmbrățisat perfect silueta.

Partenera lui Chris Hemsworth este imaginea acestui brand de încălțăminte încă din 2019.

Anterior acestei prezențe în public, Elsa și-a impresionat fanii cu aparițiile ei pe plajele din Byron Bay. Actrița în formă maximă a etalat un fizic intens lucrat la sală. Se știe că Pataky este o împătimită a fitnessului. 

Elsa Pataky și Chris Hemsworth, mariaj cu probleme?

Elsa și Chris, care sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani, au fost vizați în ultima perioadă de numeroase zvonuri legate de divorț.

Elsa Pataky, despre căsnicia cu Chris Hemsworth: ”Nu e deloc ușor, am învățat ce înseamnă să ai răbdare!”

O sursă citată de revista In Touch a declarat că, deși aceștia mențin un front unit pentru familia lor și au ales să petreacă zilele de Crăciun cu copiii, s-au separat, de fapt, de ceva timp.

„Căsătoria lor este un mare semn de întrebare”, a declarat sursa respectivă. „Vacanțele separate reprezintă un semnal de alarmă. Sunt încă o familie unită, dar s-au separat ca și cuplu”.

Se pare că actorul de 40 de ani vrea să trăiască o „viață cât mai simplă”, în timp ce „Elsa vrea mai mult”.

„Au fost echipa perfectă ca soț și soție atât de mult timp. Totul părea grozav. Dar lucrurile s-au schimbat, cu siguranță”.

Cele două vedete și-au jurat dragostea pentru totdeauna chiar de Crăciun, în 2010. De când au renunțat la viața din Los Angeles, în urmă cu nouă ani, ei trăiesc într-un conac de 30 de milioane de dolari în Broken Head lângă Byron Bay, în Australia.

 

Etichete: elsa pataky

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri