Emily Ratajkowki
Divertisment

Emily Ratajkowki, criticată pentru felul în care își ține copilul/ Getty Images

Emily Ratajkowski, criticată dur de fani după ce a apărut în costum de baie cu bebelușul: ”Copilul nu e un accesoriu!”

Emily Ratajkowski a impresionat o lume întreagă când a apărut cu un abdomen perfect la trei săptămâni de la naștere, însă acum, aceasta a reușit să stârnească controverse pe rețelele sociale.

Recunoscută pentru silueta perfectă, Emily Ratajkowski a stârnit un val de comentarii acide din partea mămicilor, care i-au reproșat că nu-și ține copilul cum trebuie în brațe.

Emily Ratajkowski, mai curajoasă vestimentar de când a devenit mamă! A purtat un top minuscul la un meci de baschet

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La trei luni de când a devenit mamă, Emily Ratajkowski s-a bucurat de o vacanță alături de soțul ei, Sebastian Bear-McClard și de fiul ei, Sylvester.

Ajun de ziua mea în vacanță de vis cu partenerul.”, a scris ea în dreptul unei imagini în care apare în costum de baie, ținându-și fiul în brațe.

Deși modelul a ales să restricționeze comentariile din dreptul fotografiei, pe Twitter s-au viralizat numeroase mesaje acide.

”Un bebeluș nu este un accesoriu pentru Instagram.”, ”Nu fac poliție printre mame, dar felul în care Emily Ratajkowski își ține copilul îmi induce anxietate.”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe Twitter.

Citește și: Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la 3 săptămâni de la naștere. Modelul a fost surprins cu abdomenul tonifiat la vedere

Emily Ratajkowski este mama unui băiețel

Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, a născut în 8 martie 2021 un băiețel pe nume Sylvester, iar la scurt timp a uimit internetul prin felul formidabil în care arată. 

Citește și: Cum arată “cea mai sexy femeie din lume” însărcinată în luna a 6-a. Emily Ratajkowski, radiază în ținute care îi pun în valoare burtica

Emily Ratajkowski, în vârstă de 30 de ani, a născut în 8 martie 2021 un băiețel pe nume Sylvester, iar la scurt timp a uimit internetul prin felul formidabil în care arată. Nu s-a sfiit să se arate în rochii mini și mulate, ba chiar și în costum de baie, la doar câteva săptămâni de când a devenit mamă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri