EXCLUSIVE: EEmily Ratajkowski/ Profimediamily Ratajkowski Steps Out For a Stroll in New York City
Divertisment

Emily Ratajkowski/ Profimedia

Emily Ratajkowski, imaginea perfecțiunii în cea mai elegantă ținută. Modelul și-a arătat abdomenul plat într-un costum inedit

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai cunoscute supermodele, fiind tot timpul o apariție impresionantă. Tânăra mămică nu ratează niciun moment pentru a-și arăta silueta de invidiat, recent, fiind surprinsă pe străzile din New York într-o ținută spectaculoasă și plină de eleganță.

Îmbrăcată într-un costum inedit, format dintr-un blazer oversize de un maro închis și pantaloni evazați în aceeași nuanță, Emily a defilat pe străzile orașului american precum pe podium. Aceasta a asortat totul cu un top foarte scurt alb, care i-a lăsat la vedere abdomenul plat și lucrat intens în sala de fitness. Modelul și-a completat ținuta cu o pereche de sandale cu toc galbene și și-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei supradimensionați de un auriu strălucitor. 

Emily Ratajkowski/ Profimedia
Emily Ratajkowski/ Profimedia

Citește și: Emily Ratajkowski, spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Milano, într-un costum de inspirație masculină. Arată bine și în haine largi

Emily Ratajkowski arată perfect la un an de când a adus pe lume primul său copil. Faptul că aceasta a arătat foarte bine imediat după sarcină nu a fost un lucru complimentat de unii dintre fanii săi. Modelul a fost acuzat că le face să se simtă prost pe alte femei care nu se recuperează la fel de rapid după naștere. 

Emily Ratajkowski/ Profimedia
Emily Ratajkowski/ Profimedia

Care este rutina de îngrijire a lui Emily Ratajkowski

Actrița și modelul internațional, în vârstă de 30 de ani, este foarte implicată atunci când vine vorba despre îngrijirea personală. Aceasta este atentă la produsele pe care le folosește și nu ratează niciun pas din rutina ei pentru ca imaginea sa să fie una impecabilă. În urmă cu puțin timp, Emily a dezvăluit care este secretul pentru tenul ei luminos și pentru părul său plin de volum și strălucire naturală. 

Într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube, aceasta le-a dezvăluit fanilor care este rutina sa de îngrijire înainte de a merge la culcare. Proaspăt ieșită din duș, modelul a prezentat pas cu pas cum are grijă de tenul și de părul ei. 

Citește și: Emily Ratajkowski, surprinsă în timp ce își plimba câinele în New York. Modelul și-a arătat abdomenul plat într-o ținută spectaculoasă

„După duș, dacă am timp, îl las să se usuce singur, fără a folosi diverse aparate. De când folosesc serul pentru păr și scalp prietenele mele mă tot întreabă dacă am încercat ceva diferit, pentru că părul meu are mai mult volum. Și am văzut și eu asta, pentru că simt că am mai mult păr ca înainte. În funcție de cum mă simt, dacă zbor mult sau dacă vreau o senzație de prospețime, folosesc un exfoliant facial și un demachiant spumant. Îmi face pielea să se simtă ca nouă și foarte moale”, a povestit Emily.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri