beatrice de york
Divertisment

Printesa Beatrice s-a logodit cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, anunta Palatul Buckingham.

Familia Regala anunta o noua nunta. Toate detaliile despre casatoria printesei Beatrice

Printesa Beatrice a stabilit data nuntii, dupa ce la finalul lunii septembrie, ea a anuntat logodna cu Edoardo Mapelli Mozzi printr-o serie de fotografii.

Vestea vine la aproape un an dupa ce sora sa, printesa Eugenie, s-a casatorit cu Jack Brooksbank. Desi nu exista inca multe detalii despre ceremonia in sine, iata ce se stie pana acum.

Inelul de logodna al lui Beatrice a fost realizat de bijutierul Shaun Leane. Acesta prezinta un diamant rotund in centru, si doua pietre mai mici in parti. Bijuteria este estimata la 100.000 lire sterline.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cuplul urmeaza sa se casatoreasca pe data de 29 mai, conform Pop Sugar. Desi locatia nuntii nu a fost inca dezvaluita, ei intentioneaza sa tina receptia la Palatul Buckingham. De asemenea, avand in vedere ca Beatrice a fost domnisoara de onoare a lui Eugenie, este de asteptat ca aceasta sa ii intoarca favoarea. 

Potrivit People, Beatrice isi doreste o ceremonie mai discreta decat cea avuta de sora ei. "Beatrice este mai rezervata si mai discreta. Este foarte politicoasa, educata, dar mult mai formala si are o personalitatea mai linistita, asa ca va fi o nunta foarte diferita de cea a lui Eugenie".

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?