Prince Harry Opens Greenhouse Sports Centre
Divertisment

Relația dintre prinții William și Harry continuă să fie tensionată / Getty Images

Prințul Harry, în conflict cu fratele lui de mai bine de 18 luni. Ce dezvăluiri a făcut un prieten bun de-al ducelui de Sussex

Prințul Harry continuă să fie în centrul atenției de când a făcut dezvăluiri explozive în cadrul interviului lui Oprah Winfrey, iar acum apar noi detalii despre relația tensionată pe care acesta o are cu fratele lui, prințul William.

Despre relația dintre prinții Harry și William s-a vorbit mult timp, iar acum, unul dintre prietenii ducelui de Sussex a dezvăluit că lucrurile merg prost între cei doi de mai bine de 18 luni, de când el și-a dezvăluit dorința de a renunța la îndatoririle regale.

Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, "vedeta" celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Tom Bradby, jurnalistul care a realizat un documentar despre prințul Harry și Meghan Markle în Africa, dar care a realizat și interviul cu ducii de Cambridge după ce s-au logodit, a dezvăluit că relația dintre ducele de Sussex și fratele său s-a deteriorat de mai bine de un an și jumătate.

Potrivit acestuia, prințul Harry ar fi recunoscut că are probleme cu fratele lui mai mare de mai bine de 18 luni, el dezvăluind: ”Suntem, cu siguranță, pe drumuri diferite în acest moment.”

”Ei bine, lucrurile erau simple pentru ei, nu se certau și duceau o viață liniștită. Însă treptat, treptat, totul s-a complicat, iar tensiunile au pus stăpânire pe ei.”, a dezvăluit jurnalistul.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Tom Bradby nu este singurul jurnalist care a vorbit despre relația tensionată dintre prinții William și Harry. Mai exact, scriitoarea Angela Levin, expertă în chestiuni regale, a vorbit, de asemenea, despre tensiunile dintre ei, spunând că relația lor s-a răcit.

”Nu cred că vor mai fi vreodată la fel de apropiați ca înainte.”, spunea ea în urmă cu câteva luni.

Ea a menționat că, deși situația actuală este neplăcută, relația dintre cei doi frați s-ar putea îmbunătăți puțin în vară, când Harry (36 de ani) se va întoarce în Marea Britanie pentru a participă la dezvelirea unui moment dedicat mamei sale, Prințesa Diana.

Citește și: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

”Printul Harry mi-a spus că William a fost singură persoană în care putea avea încredere și singură persoană căreia îi putea spune orice, datorită experienței lor comune a pierderii mamei”, a spus Levin, care i-a luat un amplu interviu lui Harry pentru cartea ei, publicată în 2018, „Harry: A Biography of a Prince”.

Totuși, această variantă pare să nu fie plauzibilă, întrucât ultimele informații vorbesc despre faptul că cei doi ar fi solicitat să susțină discursuri separate la eveniment, lucru care confirmă, încă o dată, că relația dintre ei s-a răcit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri