Kylie Jenner/ Profimedia
Divertisment

Kylie Jenner/ Profimedia

Fanii lui Kylie Jenner, îngrijorați după ce vedeta a slăbit considerabil: „Și-a scos implanturile?”

Kylie Jenner a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, după ce a apărut într-un videoclip postat de prietena sa, Yris Palmer, pe contul ei de TikTok. Sora mai mică a lui Kim Kardashian arată mult mai slabă decât de obicei, lucru care i-a făcut pe internauți să creadă că a folosit tratamentul controversat Ozempic. 

În imagini, vedeta în vârstă de 26 de ani râde și se distrează alături de Yris, purtând o ținută complet neagră, formată dintr-un top decupat și o pereche de pantaloni mulați. Ce a atras însă atenția fanilor a fost faptul că formele voluptoase pe care le avea Kylie lipsesc cu desăvârșire, tânăra având abdomenul mult mai subțire și posteriorul mai mic. 

Kylie Jenner/ Profimedia
Kylie Jenner/ Profimedia

Citește și: "De ce arată ca și cum tocmai a împlinit 47 de ani?" Reinventarea lui Kylie Jenner i-a lăsat mască pe internauți

În secțiunea de comentarii, aceștia s-au întrebat dacă vedeta a pățit ceva, speculând că ar avea probleme în relația cu Timothée Chalamet, după ce s-a zvonit că aceștia s-ar fi despărțit. De asemenea, unii au considerat că aceasta și-a scos implanturile sau a recurs la o nouă operație estetică care să-i micșoreze posteriorul. Cu toate acestea, cele mai mult comentarii sugerau că sora lui Kendall Jenner a folosit Ozempic, controversatul medicament pentru slăbit. 

Kylie Jenner/ Profimedia
Kylie Jenner/ Profimedia

„Trăiască Ozempic. Se pare că medicamentul chiar funcționează”/ „Și-a scos implanturile?”/ „Și-a făcut alte operații estetice? Arătă diferit”/ „E ceva schimbat la ea. A slăbit brusc”, au comentat fanii. 

Citește și: Câte operații estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvăluit totul: „Ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei”

Comentariile au ajuns și în atenția lui Yris Palmer, care a dezminți zvonurile despre medicament, susținând că prietena ei, Kylie, nu a folosit niciodată acest tratament. Ea a declarat că Jenner a revenit doar la greutatea ei normală, pe care o avea înainte de a-l naște pe fiul ei, Aire. 

„De fapt, prietena mea a revenit la greutatea ei înainte de bebeluș și arată uimitor”, a scris Yris Palmer în secțiunea de comentarii. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri