FASHIONPHILE NYC Authentication Center Launch Event, New York, USA - 26 May 2022
Parenting

Grier Henchy, Brooke Shields și Rowan Henchy. Profimedia

VIDEO. Brooke Shields nu se poate opri din plâns, după și-a luat adio de la fiica sa care a plecat la universitate: E atât de greu

Brooke Shields își adoră fiicele și este cea mai fericită când Rowan și Grier sunt cu ea. Zilele acestea, actrița a trecut prin momente nu tocmai ușoare după ce și-a luat la reedere de la fiica ei cea mare care a plecat la universitate. 

Vedeta de 57 de ani a postat un video pe Instagram în care le-a povestit în lacrimi fanilor ei cât de greu i-a fost să o vadă plecând. 

Rowan, în vârstă de 19 ani, s-a întors la Universitatea Wake Forest din Carolina de Nord, pentru al doilea an de studii: „Este atât de greu!

„M-am gândit că va fi mai ușor a doua oară, mai ales că a și stat cu mine toată vara”, a spus Brooke, care se poate lăuda cu 3,8 milioane de urmăritori pe rețelele sociale.

„Nu fac drumul acesta cu ea acum. Conduce cu tatăl ei, i-am dat mașina mea pe care am primit-o la rândul meu cadou de absolvire. A fost pur și simplu prea dureros. Nu cred că aș fi putut conduce din nou prin campus, privind-o cum se îndepărtează. Deci, dacă mai e cineva care trece prin asta, să știți că sunt aici, trecem împreună prin aceste momente. Oh, e atât de greu, deja mi-e dor de ea. Bebelușii noștri. Îi creștem ca să ne părăsească.”, a reacționat Brooke.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița a mai mărturisit că anul trecut când Rowan a plecat la universitate a fost „cel mai dificil lucru pe care l-am experimentat vreodată în toată viața mea”.

Brooke Shields, Chris Henchy and Daughter Out in the West Village
Brooke Shields, Chris Henchy și fiicele ei, în West Village. Profimedia

Fiica cea mică a lui Brooke, Grier Hammond Henchy, are 16 ani.

Brooke Shields, o căsnicie de 21 de ani

Shields este licențiată în literatura franceză, diplomă pe care a obținut-o de la Universitatea Princeton în 1987 , în timp ce soțul ei, Chris Henchy, are o diplomă în finanțe de la Universitatea din New Mexico.

Actrița nominalizată la Globurile de Aur l-a întâlnit pe producătorul conscursului Eurovision în 1999, iar anul acesta au celebrat 21 de ani de căsnicie.

În ceea ce privește viața ei profesională, Brooke va interpreta rolul Daniella în comedia „Out of Order!”, alături de Brandon Routh, Sam Huntington, Luis Guzmán și Sandra Bernhard.

Anul trecut a apărut în comedia romantică „A Castle for Christmas”, împreună cu Cary Elwes.

Citește și:

”Nu mai puteam să trăiesc în durere!” Linda Evangelista, pe coperta Vogue British, după ani de zile de pauză

Etichete: brooke shields

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?