Meghan Markle și prințul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry, prima vizită în Europa după mutarea în California. / Foto: Profimedia

Fiica lui Meghan Markle are deja o moștenire de aproape jumătate de milion de lire sterline. Când va intra micuța în posesia averii

Fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, Lilibet Diana Mountbatten Windsor, are deja promisă o moștenire de aproape jumătate de milion de lire sterline. Micuța se bucură de averea părinților săi, astfel că multe bijuterii din colecția impresionantă a familiei regale vor ajunge la ea atunci când va crește. 

Familia regală deține una dintre cele mai impresionante colecții de bijuterii din lume, aceasta incluzând Coroana Sfântului Eduard și sceptrul regal. Cu toate acestea, fiecare membru regal are propria sa colecție, care se moștenește din generație în generație. Astfel, prințesa Charlotte și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor vor fi, peste câțiva ani, posesoarele unor bijuterii unice și extrem de valoroase. 

Citește și: Ce ar spune Meghan Markle dacă Archie și Lilibet ar vrea să devină actori: „Copiii noștri fac parte dintr-o familie cu alte așteptări”

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Lilibet deja are promisă o colecție în valoare de 410.000 de lire sterline, potrivit estimărilor experților în bijuterii de la Steven Stone, care include atât bijuteriile mamei sale, Meghan Markle, cât și bijuterii ale bunicii sale, regretata prințesa Diana. 

Fiica prințului Harry are doar un an, însă lista cu obiectele prețioase pe care le va purta la un moment dat este una lungă. Printre cele mai impresionante bijuterii se numără și brățara Cartier de 150.000 de lire sterline, pe care Meghan Markle a purtat-o în ziua nunții sale cu prințul Harry. Bijuteria este formată din 156 de diamante. 

„În valoare de 150.000 de lire sterline, uimitoarea brățară a lui Meghan este compusă din aur alb de 18K, cu 156 de diamante în valoare totală de 10,11 carate. Purtată de Meghan în ziua nunții ei, aceasta ar fi o piesă încântătoare pe care Lilibet o va moșteni, și ar putea chiar să o poarte în ziua nunții sale în viitor”, a declarat Maxwell Stone, un specialist în diamante foarte cunoscut în Marea Britanie. 

Citește și: Meghan Markle încearcă să le ofere copiilor ei o viață cât mai normală. Ce face în fiecare zi pentru ei și pentru prințul Harry

O altă bijuterie din colecția lui Meghan, care ar putea fi într-o zi a lui Lilibet, este inelul The Asprey Aquamarine care i-a aparținut anterior Dianei, Prințesa de Wales. Inelul are o valoare estimată între 75.000 și 85.000 de lire sterline și a fost purtat de regretată prințesă doar de două ori. Ulterior, i-a fost oferit lui Meghan de către Harry pentru a-l purta la nunta lor.

Lilibet ar putea, de asemenea, să moștenească brățara din aur de 25.000 de lire sterline a bunicii sale, pe care Meghan a purtat-o cel mai recent la începutul acestui an la NAACP Image Awards din California. Meghan este în mod clar atașată de brățara valoroasă, deoarece a purtat-o ​​pentru prima dată în timpul turneului ei regal din Australia cu Prințul Harry în 2018.

Lista cu bijuteriile pe care Lilibet le va moșteni mai târziu este lungă. Micuța va putea purta cerceii Cartier de 3.500 de lire sterline și ceasul Cartier Tank Française al Dianei. De asemenea, ar putea chiar să primească inelul de logodnă în valoare de 120.000 de lire sterline al mamei sale. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri