florence pugh
Divertisment

Florence Pugh / Foto: Profimedia

Florence Pugh, despre motivul care a făcut-o să se radă pe cap: "Hollywood-ul este fermecător și pentru public e greu să vadă dincolo"

Florence Pugh este una dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului, curajoasă pe marele ecran, dar și în afara lui. În urmă cu câteva luni, la Met Gala 2023, britanica de 27 de ani a apărut cu un look total diferit, după ce s-a ras pe cap.

Cu ocazia premierei celui mai nou proiect în care joacă, mult-așteptatul film "Oppenheimer", unde a apărut cu părul foarte scurt și colorat într-o nuanță de portocaliu, Florence a și explicat de ce a făcut această schimbare radicală.

Citește și: Megan Fox, ședință foto de senzație într-un costum de baie minuscul. Formele actriței sunt parcă sculptate

florence pugh
Florence Pugh la Met Gala 2023 / Foto: Profimedia

Într-un interviu pentru Radio Times, Pugh a spus că a vrut să aibă control asupra propriei imagini și să elimine "vanitatea" din ecuație.

"Am ales intenționat să arăt așa. Am vrut să scot vanitatea din ecuație. Hollywood-ul este foarte fermecător și este greu pentru public să vadă dincolo de asta. De fiecare dată când nu trebuie să fiu foarte aranjată sau să am o față plină de machiaj, lupt să mă păstrez așa. Ajută publicul. Orgoliul dispare. Singurul lucru la care oamenii se pot uita atunci este fața ta naturală", a spus actrița din "Oppenheimer" și "Don't Worry Darling".

florence pugh
Florence Pugh la premiera "Oppenheimer", iulie 2023 / Foto: Profimedia

Din mai, când a apărut pentru prima dată cu părul foarte scurt, Florence Pugh l-a avut brunet, roz sau portocaliu, semn că este într-o perioadă în care vrea să se distreze și să experimenteze.

Citește și: Schimbarea subtilă făcută de un tânăr l-a dat de gol că-și înșela iubita: “Mi-e rău când mă gândesc că a făcut asta pentru o altă fată”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri