George Clooney /Getty Images
Divertisment

George Clooney /Getty Images

George Clooney a ajuns la spital după ce a fost nevoit să slăbească pentru un rol: ”Probabil n-am avut grijă de mine!”

George Clooney, actorul care are în palmares un trofeu Oscar, a mărturisit că ultimul rol l-a băgat în spital. Acesta a mărturisit că a avut nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală după ce a fost nevoit să slăbească mai multe kilograme.

George Clooney este personajul principal în ”The Midnight Sky”, lungmetraj SF pe care l-a și regizat, însă acesta a fost nevoit să facă multe sacrificii. Potrivit Daily Mail, actorul a fost nevoit să slăbească mai bine de 11 kilograme într-un timp scurt, iar acest lucru i-a afectat grav sănătatea.

Citește și: George Clooney a dezvăluit secretul căsniciei cu Amal: ”Mă simt foarte norocos!”

”Cred că m-am străduit prea mult să slăbesc atâtea kilograme într-un timp atât de scurt și n-am avut grijă de mine.”, a mărturisit actorul de 59 de ani.

”Mi-am luat câteva săptămâni libere ca să mă vindec, însă ca regizor al lungmetrajului nu mi-a fost ușor, întrucât e important să ai energie.”, a precizat actorul.

Actorul a ajuns la spital cu patru zile înainte de a începe filmările pentru producție, iar în urma investigațiilor, medicii l-au diagnosticat cu pancreatită, o afecțiune care poate necesita tratament pe viață.

„The Midnight Sky” va fi lansat la finalul lunii decembrie

Lungmetrajul SF „Cerul de la miezul nopţii/ The Midnight Sky”, regizat de George Clooney, care interpretează şi rolul principal, va fi lansat de Netflix la finalul lunii decembrie.

Din distribuţia filmului bazat pe romanul „Good Morning, Midnight” scris de Lily Brooks-Dalton fac parte Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Demián Bichir, Kyle Chandler şi Caoilinn Springall.

Citește și: ”De unde îi cunoașteți pe Harry și Meghan?”. „Nu-i cunoaștem!”. Dezvăluirile pe care soții Clooney le-ar fi făcut la nunta prințului

Povestea post-apocaliptică îl urmăreşte pe Augustine (George Clooney), un savant singuratic aflat la Polul Nord, care încearcă din răsputeri să îi împiedice pe Sully (Felicity Jones) şi pe colegii ei astronauţi să revină pe Pământ, unde a avut loc o misterioasă catastrofă globală, potrivit News.ro.

Scenariul este semnat de Mark L. Smith, muzica este compusă de reputatul Alexandre Desplat, iar producători executivi sunt Barbara A. Hall, Todd Shuster, Jennifer Gates şi Greg Baxter.

Clooney este producător alături de Grant Heslov, Keith Redmon, Bard Dorros şi Cliff Roberts.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri