Nina Agdal
Divertisment

Nina Agdal / Getty Images

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, răvășitoare pe plajă, în Miami. Nina Agdal și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie

Nina Agdal, fosta iubită a lui Leonardo DiCarpio, a făcut furori pe plajă în Miami, Statele Unite ale Americii, acolo unde a fost protagonista unei ședințe foto inedite.

În vârstă de 30 de ani, modelul danez a pozat într-un costum de baie format din nou piese, ce i-a pus în valoare formele perfect conturate.

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, răvășitoare pe plajă, în Miami

Sigură pe ea, având părul necoafat, aceasta s-a jucat în fața camerelor de fotografiat, debordând de senzualitate.

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, răvășitoare pe plajă, în Miami

Citește și: Imagini rare cu Leonardo Dicaprio și iubita lui, la plajă. Cum au fost surprinși cei doi

Nina Agdal și Leonardo DiCaprio au ieșit împreună mai bine de un an de zile, însă cei doi s-au despărțit în 2017, în condiții amiabile, după cum notau atunci surse apropiate actorului.

Nina Agdal și Leonardo DiCaprio
Nina Agdal și Leonardo DiCaprio / Profimedia Images

DiCaprio, 42 de ani, și Nina Agdal, 25 de ani, au fost văzuți prima dată împreună în mai 2016. De atunci, starul de la Hollywood și fotomodelul danez au fost fotografiați de multe ori în vacanțe exotice, iar apropiații spuneau că relația dintre ei părea să devină una foarte serioasă. În mai 2017, cei doi au anunțat, însă, că au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Cel mai vânat bărbat de la Hollywood surprins în ipostaze rare. Cum l-au fotografiat paparazzii pe DiCaprio

În prezent, însă, modelul danez are o relație Logan Paul, un boxeor cunoscut, cei doi fiind surprinși împreună la plajă chiar de curând.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri