Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia

Gafa făcută de tatăl lui Kate Middleton la Wimbledon. Ducesa de Cambrigde a fost vizibil jenată

Kate Middleton și părinții ei sunt cunoscuți ca fiind mari fani ai tenisului. Aceștia au participat duminică la meciul de la Wimbledon, însă ieșirea lor s-a transformat într-o adevărată aventură de familie. Ducesa de Cambrigde a dezvăluit că tatăl ei, Michael, a făcut o gafă jenantă în timp ce era la turneu.

Kate și prințul William s-au bucurat de o zi însorită duminică, fiind însoțiți și de Carole și Michael Middleton, părinții ducesei. Aceștia au vizionat meciul din cel mai privilegiat loc, respectiv de pe locurile familiei regale. 

Deși tenisul este în mod clar un sport adorat de familia Middleton, Kate a recunoscut în urmă cu un an că tatăl său a făcut o confuzie jenantă în mijlocul unui meci de tenis. Ducesa a povestit întâmplarea într-un documentar realizat de BBC din 2017, intitulat „Our Wimbledon”, prezentat de gazda sportivă Sue Barker.

Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia
Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia

Citește și: A fost văzută doar în rochii elegante, dar puțini știu cum arată Kate Middleton în costum. Ducesa este o adevărată femeie de afaceri

Kate a mărturisit atunci cum tatăl ei a încercat să-l impresioneze pe fostul jucător de tenis numărul unu britanic Tim Henman. „Tatăl meu nu va aprecia că povestesc acest lucru, dar treceam pe lângă Tim Henman și tocmai îl văzusem pe Pete Sampras jucând. Tatăl meu a spus foarte serios: „Bună Pete”. Am fost șocată!”, a povestit ducesa. 

Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia
Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia

Din fericire, Kate a reușit să treacă peste momentul jenant de anul trecut, iar ieri aceasta a fost însoțită din nou de tatăl ei pentru a vedea turneul. Amândoi au fost văzuți participând la un val mexican. Soția prințului William a mai fost surprinsă oferindu-le sărutări celor doi părinți ai săi. 

Prințul William și Kate Middleton plănuiesc să se mute din Londra

Prințul William și Kate Middleton sunt gata să facă o schimbare majoră în viața lor. Ducii de Cambridge plănuiesc să se mute din casa lor din Londra, optând pentru o proprietate în cadrul actualei reședințe principale a reginei Elisabeta. 

Cuplul regal a decis că este mai bine că ei să se mute la Palatul Kensington, într-o nouă reședință care se află la aproximativ 30 de mile de Londra, în Berkshire, localitatea care găzduiește reședința principală a Reginei, Castelul Windsor. Copiii lor mai mari, prințul George, în vârstă de opt ani și prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, vor fi mutați la o școală apropiată de noua reședință, iar din septembrie, Louis, în vârstă de patru ani, va începe şi el grădinița, fiind un moment oportun pentru această mutare. Aceștia au locuit în Londra din 2017 și până în prezent. 

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton când un fan i-a spus că va fi o „prințesă de Wales genială”: „Sunt pe mâini bune”

Ducii de Cambridge și-au dorit mai multă libertate, asta pentru că, la Londra au fost destul de limitați. Copiii nu puteau merge în parc sau să se joace cu prietenii lor, de asemenea, nu au putut să desfășoare activități specifice vârstei. Aceasta mutare va fi una pozitivă din mai mult puncte de vedere. Noua lor casă va fi doar la 45 de minute de mers cu mașina de părinții ducesei, care locuiesc în satul Bucklebury, iar cei mici își vor putea vizita bunicii în fiecare weekend. De asemenea, aceștia sunt foarte aproape și de regina Elisabeta, care a început să petreacă cât mai mult timp la Castelul Windsor după moartea prințului Philip. Acum, Majestatea Sa se duce la Londra doar pentru evenimentele oficiale importante.

„Realitatea este că ei sunt destul de limitați în ceea ce pot face la Londra”, a declarat un prieten al ducilor pentru People. „Copiii nu pot merge în parc sau să se joace fotbal cu prietenii. Ei vor să stea acolo câțiva ani și apoi să se mute la Amner, care este o casă specială pentru ei. George, Charlotte și Louis sunt foarte încântați să meargă la o nouă școală și să se afle în mediul rural, la aer curat, unde există mult spațiu pentru a se juca”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri