Prințesa Charlotte/ Profimedia
Divertisment

Prințesa Charlotte/ Profimedia

Gestul făcut de prințesa Charlotte care demonstrează că este „arma secretă” a familiei regale: „A fost trecută cu vederea”

Prințesa Charlotte este fiica mijlocie a prințului William și a lui Kate Middleton, iar la vârsta de doar 8 ani reușește să impresioneze cu prezența sa la toate evenimentele la care participă. Deși se află pe locul trei în linia succesiunii la tron, puștoaica a fost lăudată drept „arma secretă” a familiei regale după apariția sa matură de la încoronarea regelui Charles al III-lea. 

În cadrul evenimentului istoric, care a avut loc pe 6 mai în Marea Britanie, prințesa Charlotte a dat dovadă de maturitate și înțelepciune. Tânăra a fost extrem de liniștită în timpul încoronării, fiind foarte atentă la fiecare gest și aproximând dinainte ce urmează să se întâmple. Mai mult, ea i-a dat o mână de ajutor mamei sale, prințesa de Wales, atunci când i-a atras atenția fratelui său, prințul Louis, să stea drept în cadrul ceremoniei de la Westminster Abbey. 

Citește și: Prințesa Charlotte, moment hilar în timp ce participa la slujba de Paște. Reacția puștoaicei când s-a uitat la fratele ei

Angela Mollard a spus pentru 7News despre prințesa Charlotte că a fost „liniștită,  entuziasmată, vigilentă, dar implicată”. „Cu tot accentul pus pe noul rege și pe regină, pe eleganța de care a dat dovadă prințesa de Wales și pe gesturile adorabile făcute de prințul Louis, o persoană a fost trecută cu vederea în fastul încoronării. Are doar 8 ani, este un moștenitor de rezervă, dar prințesa Charlotte s-a dovedit a fi o armă secretă a familiei regale. Deocamdată, a treia în linia de succesiune la tron,  ea se bucură de o copilărie normală, dar dacă, așa cum este de așteptat, se dovedește a avea o muncă etică și un gram de nebunie precum cel al prințesei Anne, împreună cu stilul mamei și al bunicii sale, familia regală va avea mult de câștigat”, a adăugat aceasta.

Ce a făcut prințesa Charlotte după ce a avut grijă de fratele ei la încoronarea regelui Charles

Prințesa Charlotte a mers de mână cu fratele ei mai mic, Louis, la ceremonia de încoronare a regelui Charles și a stat lângă el pe tot parcursul evenimentului, ceea ce și-a lăsat amprenta asupra ei, potrivit declarațiilor făcute de William.

Duminică, la o zi de la încoronarea regelui Charles, prințul William a ieșit în fața Castelului Windsor alături de Kate, unde a salutat oamenii veniți să celebreze încoronarea lui Charles. Potrivit People, acesta ar fi mărturisit că Charlotte, în vârstă de opt ani, a fost foarte obosită după ce a avut grijă de fratele ei.

Citește și: Prințesa Charlotte, mesaj emoționant de Ziua Mamei dedicat bunicii ei, regretata prințesă Diana: ”Tata îți simte lipsa!”

„E foarte obosită după ziua de ieri. Se odihnește, s-a asigurat în permanență că fratele ei mai mic se poartă frumos, ceea ce a epuizat-o”, a declarat prințul de Wales, potrivit sursei citate.

Charlotte, care a purtat o rochie albă peste care a asortat o capă, l-a ținut de mână pe prințul Louis, în vârstă de cinci ani, atunci când a ajuns la ceremonia de încoronare. De asemenea, pe parcursul evenimentului, aceștia au fost văzuți vorbind.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri