Prințesa Charlotte/ Profimedia
Divertisment

Prințesa Charlotte/ Profimedia

Prințesa Charlotte, moment hilar în timp ce participa la slujba de Paște. Reacția puștoaicei când s-a uitat la fratele ei

Prințul William și Kate Middleton și-au luat copiii și au participat duminică la slujba de Paște. Prinții de Wales au fost în centrul atenției, însă fanii regali nu i-au scăpat din ochi pe cei trei copii ai acestora, asta pentru că nu de puține ori puștii au avut reacții delicioase la evenimentele importante unde au apărut cu părinții lor. 

De aceasta dată, se pare că micuța Charlotte a fost cea care a provocat un moment adorabil. Puștoaica îl ținea de mână pe tatăl ei atunci când au ajuns la Capela St George duminică dimineața, pentru slujba de Paște, în timp ce fratele ei mai mare, prințul George, mergea în fața lor, iar Louis o ținea de mâna pe mama lor. După ce s-a uitat scurt la fratele ei, micuțul Louis, Charlotte a zâmbit și și-a întors brusc privirea în față. Prințesa, care va împlini vârsta de șapte ani luna viitoare, s-a bucurat să-i vadă expresia facială adorabilă a fratelui său și nu s-a putut opri din zâmbit.

Prințesa Charlotte/ Profimedia
Prințesa Charlotte/ Profimedia

Citește și: Prințesa Charlotte, mesaj emoționant de Ziua Mamei dedicat bunicii ei, regretata prințesă Diana: ”Tata îți simte lipsa!”

După ce imaginile au fost publicate în mediul online, fanii regali au susținut că prințul Louis crește extrem de repede și se transformă într-un adevărat membru regal. Louis, care împlinește vârsta de cinci ani pe 23 aprilie, a purtat o pereche de pantaloni scurți albaștri, o cămașă cu cravată și o jachetă elegantă. 

Cei trei copii ai prinților de Wales au primit o mulțime de complimente, atât pentru felul în care au arătat, cât și pentru felul în care s-au comportat. 

Motivul pentru care prințul Louis poartă pantaloni scurți la evenimente

Ținuta prințului Louis, în vârstă de patru ani, este o tradiției de clasă superioară care datează de secole. William Hanson, expertul în etichetă și bune maniere, a declarat pentru Harper's Bazaar că băieții care fac parte din familia regală poartă pantaloni scurți la ocazii formale până la vârsta de opt ani.

„Băieții tineri poartă pantaloni scurți, iar băieții mai mari și bărbații, poartă pantaloni lungi. Aceasta este una dintre etichetele clasice pe care le întâlnim în Anglia. Deși vremurile se schimbă, un copil care poartă pantaloni lungi la evenimentele formale este considerat a fi de clasă mijlocie, o atitudine suburbană. Niciun aristocrat sau un membru al familiei regale care se respectă nu ar dori să fie considerat un suburban”, a declarat William Hanson.

Citește și: Prințul Louis, moment adorabil în timpul slujbei de Crăciun. Puștiul a început să alerge, crezând că a fost „lăsat în urmă”

Prințul Louis nu este singurul tânăr din familia regală care a purtat pantaloni scurți. Fratele său mai mare, prințul George, a purtat pantaloni scurți la fiecare eveniment regal la care a participat în primii ani de viață. Acum, primul născut al prințului William are nouă ani, astfel că acesta va purta doar pantaloni lungi în viitor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?