gina pistol
Divertisment

Gina Pistol / Foto: Facebook

Gina Pistol, despre adevăratul motivul care a făcut-o să ia o pauză de la lumea televiziunii: "Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce"

În luna februarie, Gina Pistol anunța că renunță la televiziune pentru a se concentra pe viața de familie și, mai ales, pe Josephine, fiica ei și a lui Smiley. De atunci, vedeta a avut și o super nuntă cu artistul și se bucură de o viață mai liniștită. Este, totuși, foarte ocupată cu alte proiecte din afara televiziunii, dar acum, aceasta și-a exprimat dorința de a se reîntoarce pe sticlă.

În urmă cu doi ani, Gina Pistol devenea mamă. Puțin spus că viața ei s-a schimbat radical în acel moment, mai ales că a vorbit în repetate rânduri despre faptul că nu avea mari speranțe să aibă un copil biologic. Marea dorință i s-a împlinit, iar Josephine a venit ca o bucurie imensă în viața ei. Gina simte nevoia tot mai mult să se ocupe ea însăși de creșterea fetiței, așa că nu vrea să rateze nicio clipă din anii ce vor urma. Cu toate acestea, simte nevoia să evolueze și în carieră.

Citește și: Imagini nemaivăzute, ca dintr-un film, de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Declarații superbe: “Mulțumesc că ești acasă pentru mine”

„Lumea trebuie să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva. Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. S-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat. Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce. Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme", a declarat Gina Pistol pentru cancan.ro.

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram, după ce a postat din greșeală o poză cu chipul fiicei sale: “Regret amarnic”

 

Etichete: televiziune , gina pistol

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri