Goldie Hawn și Kurt Russell în vacanța în Grecia/ Profimedia
Divertisment

Goldie Hawn și Kurt Russell în vacanța în Grecia/ Profimedia

Goldie Hawn, relaxată și fără inhibiții la plajă. Actrița are 78 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în costum de baie

Goldie Hawn a fost văzută recent pe plajele însorite ale Greciei, bucurându-se de o escapadă alături de partenerul său de lungă durată, Kurt Russell. La vârsta de 78 de ani, actrița nu se sfiește să-și arate silueta într-un costum de baie negru, în timp ce Kurt, în vârstă de 73 de ani, a fost surprins fără cămașă, etalându-și fizicul într-un șort de baie negru cu dungi colorate.

Câștigătoarea premiului Oscar și starul filmului „Big Trouble in Little China” au fost văzuți urcându-se pe o barcă în largul coastei Skiathos. Goldie Hawn purta un costum de baie negru, completat de o eșarfă cu imprimeu grafic, debordând de energie. Kurt Russell, atent și grijuliu, s-a asigurat că Goldie se îmbarcă în siguranță, în timp ce căra o geantă cu cele necesare pentru plajă. 

Citește și: Fiica lui Goldie Hawn, despre faptul că s-a aruncat într-un mariaj la 21 de ani. Kate Hudson nu regretă nimic: "Nu a fost o greșeală"

Apariția celor doi vine după ce Goldie a dezvăluit recent într-un podcast că se gândește să părăsească Los Angeles, descriind orașul ca fiind „teribil” după ce casa lor a fost jefuită de două ori în 2020. Actrița a povestit că în timpul primei spargeri, hoții au intrat în locuința lor în timp ce ea și Kurt erau la cină, iar a doua oară au încercat să intre în dormitorul ei în timp ce era singură acasă cu animalele de companie.

Goldie Hawn și Kurt Russell în vacanța în Grecia/ Profimedia
Goldie Hawn și Kurt Russell în vacanța în Grecia/ Profimedia

„Nu îmi venea să cred, 'Ce se întâmplă aici?'”, a mărturisit Goldie Hawn, descriind șocul și groaza resimțite în urma tentativelor de jaf. În urma acestor incidente, cuplul a angajat o firmă de pază 24/7 pentru a se asigura că sunt în siguranță.

Goldie a sugerat că ea și Kurt locuiesc acum la 131 de mile în afara Los Angeles, în Palm Desert, California, unde se simt în sfârșit în siguranță. „Am întotdeauna paza lângă mine… mai ales când sunt singură”, a declarat ea, adăugând că a dezvoltat o „relație frumoasă” cu agentul de securitate.

Citește și: Episoadele care au făcut-o pe Goldie Hawn să nu mai stea fără pază acasă: "Mi-au luat o mulțime de lucruri"

Hawn și Russell, care sunt împreună din 1983 și au împreună un fiu, Wyatt Russell, în vârstă de 37 de ani, au deținut anterior reședințe în Pacific Palisades și Malibu. De asemenea, au proprietăți în Colorado și New York City. Fiul lor, Wyatt, și soția sa s-au mutat în Atlanta, Georgia, dar ceilalți doi copii ai lui Goldie, Kate Hudson și Oliver Hudson, sunt încă rezidenți în LA.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri