Regele Charles
Divertisment

Regele Charles / Profimedia Images

Greșeala uriașă pe care a făcut-o regele Charles. Scriitor britanic: „Ruinează monarhia!”

Neînțelegerile din familia regală britanică sunt departe de a fi „stinse”, iar decizia luată de regele Charles la începutul acestui an a fost criticată dur de un scriitor, spunând că „va afecta monarhia într-un mod negativ”.

Potrivit New York Post, decizia regelui Charles de a le oferi titluri regale lui Archie și lui Lilibet, cei doi copii ai lui Meghan Markle și ai prințului Harry, nu a fost deloc inspirată.

Chiar dacă a fost bine intenționată, această hotărâre nu a fost deloc bună, potrivit lui Tom Bower, autorul cărții „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, care este de părere că va impacta în mod rău monarhia.

În urma acestui decret, Archie, în vârstă de patru ani și Lilibet, de doi ani, ocupă acum locurile șase și șapte în linia succesiunii la tron, în ciuda faptului că părinții lor au ales să renunțe la titlurile regale în 2020.

Meghan Markle și prințul Harry, fotografiați după ce au pierdut un contract important. Nu par deloc afectați de comentariile acide

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit că a cerut să vadă poze de la accidentul în care a murit mama lui: ”Căutam dovezi!”

„Harry și Meghan au subminat monarhia”, a spus Bower, explicând: „Charles ar fi trebuit să-i îndepărteze. Sub nicio formă nu ar fi trebuit să le permită copiilor lor să devină prinț și prințesă”, a insistat el.

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

Bower a declarat, de asemenea, că Harry nu ar fi trebuit să fie invitat la ceremonia de încoronare a regelui Charles, care a avut loc în luna mai.

De cealaltă parte, însă, potrivit unor surse, Charles nu-și dorește decât să pună punct neînțelegerilor cu fiul lui cel mic.

„Charles are și alte motive pentru care își dorește să-și rezolve problemele cu Harry. Nu aduc beneficii pentru rege, care este simbolul unității”, ar fi dezvăluit un membru al echipei lui Charles, în cadrul unui interviu pentru The Daily Beast.

Citește și: Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit”

Conform sursei respective, soția regelui Charles, Camilla, ar trebui să joace un rol important în ceea ce privește împăcarea dintre cei doi: „Ea e singura persoană care l-ar putea sfătui pe Charles, cu siguranță ar asculta-o”.

Prințul Harry a numit-o pe regina consoartă Camilla „periculoasă”

În timpul interviului, prințul Harry a fost întrebat dacă el și fratele său, prințul William, i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla, iar ducele a răspuns afirmativ.

„Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine, iar dacă el era acum cu ea, cu siguranță este suficient. De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie? Am vrut ca el să fie fericit. Și am văzut cât de fericit era cu ea. Așa că, la momentul respectiv, era OK”, a declarat prințul Harry.

Prințul Harry a mai susținut că regina consoartă Camilla a creat legături cu presa britanică pentru a-și reabilita imaginea după ce a intrat în familia regală, lucru care l-a alarmat având în vedere propria neîncredere în mass-media.

Citește și: Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit”

„Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea pe cale de a deveni regină consoartă, aveau să rămână oameni pe dinafară din cauza asta”, a mărturisit ducele de Sussex. 

Harry a susținut că, de-a lungul anilor, el a fost unul dintre acei oameni. El a acuzat-o pe Camilla și chiar pe tatăl său, spunând că, uneori, l-au folosit pe el sau pe William pentru a obține o mai bună acoperire în presa tabloidă pentru ei înșiși.

Etichete: meghan markle , harry , charles

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?