New,York,,Ny,-,September,26:,Gwyneth,Paltrow,Attends,The
Divertisment

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a avut Covid-19. Actrița, mărturisiri despre simptomele care au chinuit-o luni de zile: ”Tot ce fac îmi face bine!”

Gwyneth Paltrow, celebra actriță americană în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, iar simptomele acestei boli continuă să-i dea bătăi de cap.

Într-o postare pe site-ul ei Goop, Gwyneth Paltrow a mărturisit că s-a infectat cu noul coronavirus la începutul pandemiei și, deși a trecut aproape un an de zile de atunci, ea se confruntă cu o stare de oboseală accentuată.

”În ianuarie, mi s-au făcut câteva teste care au arătat niveluri foarte ridicate de inflamație în corpul meu,” a scris ea.

”Așa că m-am adresat unuia dintre cei mai inteligenți experți pe care îi cunosc în acest spațiu, medicul specialist în medicină funcțională Dr. Will Cole. După ce mi-a văzut toate testele, a explicat că acesta a fost un caz în care drumul spre vindecare urma să fie mai lung decât de obicei.”, a mai precizat actrița. 

Citește și: Gwyneth Paltrow, criticată după ce a apărut într-o rochie de aproape 800 de dolari: ”Nu toți își permit o ținută atât de scumpă!”

Ca să scape de această oboseală care i-a dat bătaie de cap, actrița a mărturisit că a optat pentru o dietă keto, bazată în principal pe plante și a renunțat la zahăr și alcool. În plus, suplimentele naturiste și vitaminele nu lipsesc din dieta ei.

”Tot ce fac îmi face bine, ca un cadou pentru corpul meu. Am energie, mă antrenez dimineața și fac o saună cu infraroșu cât de des pot, totul în slujba vindecării,” a scris ea.

”Un beneficiu secundar este pielea mea, ceea ce mă face fericită – și mă face să vreau să dublez și mai mult îngrijirea pielii. Să facem din 2021 anul în care nu ai nevoie niciodată de machiaj, oameni buni!”, a mărturisit actrița.

Citește și: Gwyneth Paltrow, despre relația actuală cu fostul ei soț Chris Martin: Este mai bună decât a fost căsnicia noastră

Cum a devenit cunoscută Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, născută pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Seven” (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt. După rolurile din comedia romantică „Dincolo de uşi/ Sliding Doors” (1998) şi thrillerul „O crimă perfectă/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur. S-a remarcat apoi în filme precum „Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), „O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), „Uşuraticul/ Shallow Hal” (2001) şi „Dovada/ Proof” (2005). Actriţa a interpretat, între altele, rolul Pepper Potts, asistenta şi iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice „Iron Man” şi „The Avengers”. Deţine brandul de lifestyle Goop şi are propriul podcast.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri