Hailey Bieber/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber/ Profimedia

Hailey Bieber, superbă și în ținute de stradă, nu numai perfect aranjată și machiată. A furat toți ochii cu rochia ei mini

Hailey Bieber nu poate trece neobservată atunci când iese la plimbare cu prietenii săi. Soția lui Justin Bieber a fost fotografiată de paparazzi din toate unghiurile, când a ieșit într-o ținută care i-a avantajat silueta de model. 

Zilele trecute, modelul în vârstă de 26 de ani a fost surprins la o sesiune de cumpărături în Malibu, California, alături de prietena sa, Lori Harvey. Hailey a arătat fost superbă într-o rochie mini, albă, cu un corset care i-a scos în evidență talia de viespe. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de papuci albi și o șapcă albastră. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Atât Hailey, cât și Lori, au fost fotografiate cărând cu o mulțime de plase de cumpărături și, chiar dacă nu se știe exact ce au achiziționat acestea, magazinele în care au intrat sunt recunoscute pentru obiectele decorative pentru casă. 

Citește și: Hailey Bieber, posesoarea trupului perfect. Picioare bronzate și strălucitoare, rochie mini sclipitoare, atitudine de divă

Apariția modelului vine la o lună de când aceasa a fost criticată dur pentru gestul făcut la nunta unei prietene. Hailey Bieber a fost pe lista de invitați la nunta bunei sale prietene Stephanie Shepherd, însă după ce a postat fotografiile de la eveniment, fanii modelului în vârstă de 26 de ani au asaltat-o cu critici. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Deși rochia i-a venit ca o mănușă și i-a scos în evidență silueta de invidiat, se pare că nuanța piesei vestimentare a creat controverse în mediul online. Soția lui Justin Bieber a fost acuzată că a încălcat protocolul atunci când s-a îmbrăcat în alb la nunta prietenei sale. 

„Ea a purtat alb la o nuntă? La nunta prietenei sale?”, a scris unul dintre fani pe rețeaua de socializare. „De ce poartă alb la o nuntă?”, a comentat altul. 

Părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii au judecat-o pentru alegerea făcută, susținând că nu ar fi trebuit să poarte alb la nuntă, câțiva dintre urmăritori au fost de părere că rochia nu este albă, ci mai degrabă un albastru foarte deschis. 

Citește și: Cum se simte Hailey Bieber la un an de la operația la inimă. Modelul a dezvăluit care este starea ei de sănătate actuală

Această regulă nescrisă există deja de mulți ani și spune că invitații nu au voie să poarte alb sau culori foarte deschise la o nuntă, cu excepția cazului în care există o tematică de acest fel impusă de miri. Revista Brides afirmă că invitații ar trebui să evite să poarte „alb murdar, galben deschis, bej, crem sau orice altă culoare super deschisă care ar putea fi confundată cu alb”.

Etichete: tinuta , model , hailey bieber

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri