hailey bieber
Divertisment

Hailey Bieber este soția lui Justin Bieber și unul dintre cele mai de succes modele din lume. / Foto: Profimedia

Hailey Bieber, seducătoare într-o rochie mulată cu spatele gol. Cum a apărut soția lui Justin după ce Selena Gomez a vorbit în apărarea

Hailey Bieber a fost protagonista unui scandal monstru în ultimele săptămâni. Internauții au adus în discuție din nou triunghiul amoros format din Selena Gomez, Justin Bieber și actuala soție a cântărețului, Hailey. Fanii s-au împărțit în două tabere și au scos la iveală detalii din trecutul vedetelor, ba chiar au analizat meticulos fiecare apariție a acestora pentru a interpreta care este reacția lor vizavi de acest scandal. 

Rețelele de socializare au fost pline de ură și atacuri greu de digerat, comparații și injurii. Aceste lucruri au făcut-o pe Hailey să-i ceară ajutorul fostei iubite a partenerului său, Selena Gomez, rugând-o să le transmită un mesaj fanilor și să pună stop acestui scandal. Selena s-a conformat, astfel că, aceasta a scris un mesaj pe contul său de Instagram în care i-a îndemnat pe internauți să nu o urască pe Hailey și a spus că nu există nicio rivalitate între cele două. 

Citește și: Hailey Bieber, prima apariție după drama din mediul online. Ce face soția lui Justin în timp ce utilizatorii o critică pe internet

La câteva zile de la anunțul făcut de Selena Gomez, Hailey și-a recăpătat zâmbetul și a venit cu noi postări pe contul său de Instagram. Modelul și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie lungă, neagră și extrem de mulată, care prezenta un decupaj în zona spatelui. 

Alături de fotografii, Hailey a făcut și un anunț de interes pentru urmăritorii săi, aceasta dezvăluind că se pregătește intens pentru lansarea noilor sale produse de la Rhode, în Canada. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ne pregătim pentru lansarea @Rhode Canada mâine!”, a scris Hailey Bieber în descrierea fotografiilor.

În mesajul postat pe rețeaua de socializarea, Selena a scris: „Hailey Bieber m-a contactat și mi-a spus că a primit amenințări cu moartea și multe mesaje pline de ură. Nimeni nu ar trebui să se confrunte cu ură sau agresiune. Întotdeauna am pledat pentru bunătate și îmi doresc cu adevărat să înceteze totul”. 

Citește și: Nimeni nu are picioare mai frumoase ca ale ei. Hailey Bieber, impecabilă într-o rochie mini din latex, foarte strânsă pe trup

Hailey i-a mulțumit Selenei pentru că a vorbit în numele ei și a scris pe contul său de Instagram: „Vreau să îi mulțumesc Selenei pentru că a vorbit public despre asta. Am discutat în ultimele săptămâni despre cum să trecem peste această narațiune continuă dintre ea și mine. Ultimele săptămâni au fost foarte grele pentru toți cei implicați. În timp ce rețelele sociale sunt o modalitate incredibilă de a conecta și de a construi o comunitate, momente ca acesta nu fac decât să creeze o diviziune extremă, în loc să aducă oamenii împreună. Lucrurile pot fi scoase din context sau interpretate altfel decât au fost intenționate. Cu toții trebuie să fim mai atenți la ceea ce postăm și ceea ce spunem, inclusiv eu. În cele din urmă, cred că dragostea va fi întotdeauna mai mare decât ura și negativitatea”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri