Hailey Bieber într-o rochie roșie mini/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber într-o rochie roșie mini/ Profimedia

Hailey Bieber și-a arătat picioarele interminabile într-o rochie roșie extrem de scurtă. Accesoriul care le-a dat de gândit fanilor 

Hailey Bieber reușește să atragă atenția fotoreporterilor oriunde ar merge, însă de data aceasta nu avea cum să treacă neobservată. Soția celebrului cântăreț Justin Bieber și-a etalat silueta într-o rochie extrem de scurtă, de un roșu aprins, în timp ce se plimba prin New York. 

Luni, modelul în vârstă de 26 de ani și-a făcut apariția pe străzile din New York într-o ținută care a întors toate privirile în urma ei. Rochia mini roșie, fără bretele, i-a pus în evidență atât talia de viespe, cât și picioarele lungi și bronzate. Hailey și-a asortat piesa vestimentară cu o geantă roșie și pantofi cu toc în aceeași nuanță, având manichiură făcută cu aceeași culoare. Ce a atras, însă, atenția fanilor a fost accesoriul pe care aceasta l-a purtat la gât. 

Hailey Bieber într-o rochie roșie mini/ Profimedia
Hailey Bieber într-o rochie roșie mini/ Profimedia

Citește și: Hailey Bieber, criticată dur pentru gestul făcut la nunta unei prietene. Fanii nu au iertat-o pentru ținuta aleasă

Pe lângă brățara argintie de la picior și ceasul auriu de la mâna stângă, soția lui Justin Bieber a purtat un colier cu diamante, care avea un pandantiv în forma literei „B”. Fanii au dedus imediat că acesta este un tribut adus numelui de familie al artistului, pe care l-a obținut și ea imediat după căsătoria cu el. 

Hailey Bieber într-o rochie roșie mini/ Profimedia
Hailey Bieber într-o rochie roșie mini/ Profimedia

Cum se menține în formă Hailey Bieber

Hailey Bieber reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Modelul are o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă, astfel că nu de puține ori a fost întrebată de fanele sale cum reușește să-și păstreze corpul tonifiat. Chiar dacă a explicat deseori care este rutina sa, se pare că Hailey își întreține silueta cu sesiunile de pilates. 

Recent, modelul în vârstă de 26 de ani a fost surprins plecând de la o sală de pilates din Los Angeles, iar ținuta purtată de soția lui Justin Bieber i-a pus în evidență corpul tonifiat. Îmbrăcată într-un top mulat alb, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni scurți în aceeași nuanță, vedeta și-a expus formele voluptoase și abdomenul plat. Hailey și-a completat look-ul cu un hanorac roz, oversize, pe care l-a prins în jurul taliei, da și cu pantofi sport albi, pe care i-a combinat cu șosete lungi. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Citește și: Hailey Bieber, posesoarea trupului perfect. Picioare bronzate și strălucitoare, rochie mini sclipitoare, atitudine de divă 

Hailey își ia antrenamentele în serios, astfel că a renunțat la machiaj și și-a prins părul blond într-un coc lejer, purtând o pereche de ochelari de soare atunci când a părăsit clădirea însoțită de garda sa de corp.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri