Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Heidi Klum, apariție inedită la Globurile de Aur 2023. Modelul și-a expus silueta într-o rochie mini, extrem de îndrăzneață

Heidi Klum și-a făcut apariția la Globurile de Aur 2023, atrăgând toate privirile într-o ținută plină de senzualitate. Modelul în vârstă de 49 de ani continuă să arate uimitor odată cu trecerea timpului. 

La eveniment, aceasta a fost însoțită de partenerul său, artistul Tom Kaulitz, care are 32 de ani. Cei doi au împărtășit momente tandre pe covorul roșu, sărutându-se pasional și arătând din nou cât de mult se iubesc. Heidi a purtat o rochie mini cu paiete, care i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, dar și abdomenul plat. Rochia nu a fost deloc simplă, căci aceasta avea atașate mai multe pene de un mov deschis, întregul look fiind completat de sandale cu toc argintii și un machiaj elegant. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Citește și: Regina Halloween-ului s-a întors! Heidi Klum, în costumul în care nimeni nu se aștepta să o vadă. De abia i se zăreau ochii și zâmbetul

În același timp, Tom Kaulitz a optat pentru un costum negru elegant, pe care l-a combinat cu o cămașă albă, un papion negru și pantofi din piele asortați. În timp ce au pozat pe covorul roșu, cei doi și-au împărtășit un sărut pasional, semn că focul iubirii lor este încă destul de puternic. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Cum se menține în formă Heidi Klum

La cei 49 de ani, Heidi Klum reușește să fie una dintre cele mai frumoase modele. În decursul anilor, aceasta s-a menținut în cea mai bună formă a ei. În urmă cu ceva timp, antrenorul acesteia, David Kirsch, a mărturisit cum reușește Heidi să aibă o siluetă de invidiat. 

Potrivit acestuia, secretul unui asemenea corp constă într-o alimentație lipsită de produse lactate, dulciuri, pâine și alcool. Mai mult, Heidi are grijă să își asigure zilnic un aport de doar 1200 de calorii. Modelul mănâncă o dată la trei ore, însă porții reduse. În acest fel, metabolismul este stimulat și organismul lucrează încontinuu, ceea ce face ca grăsimile să fie arse. Mai mult, din alimentația acesteia nu lipsesc fructele, în special merele, care sunt preferatele ei. Ori de câte ori îi este foame mănâncă un măr.

Citește și: Heidi Klum este îngrijorată după ce fiica sa s-a mutat în New York: „O sun din două în două ore”

Bineînțeles că sportul este nelipsit din programul său, Heidi Klum mergând cel puțin de trei ori pe săptămână la sală. Iar potrivit modelului, cei patru copii ai săi au în permanență grijă să o mențină în formă. „Am patru copii și asta mă ține ocupată tot timpul. Facem împreună multe lucruri care ne țin pe toți în formă. Înotăm în piscină, jucăm tenis și ne bucurăm, atunci când avem timp, de drumeții”, a declarat aceasta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri