Heidi Klum/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum/ Profimedia

Heidi Klum nu-și arată deloc vârsta de 49 de ani. Supermodelul și-a etalat silueta într-un costum de baie roz

Heidi Klum arată ca la 20 de ani și nu ratează niciun moment pentru a demonstra acest lucru. Supermodelul în vârstă de 49 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie senzual în timpul vacanței din Miami.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Heidi Klum s-a bucurat de vremea însorită și a realizat un videoclip în care le arată fanilor un nou costum de baie. Formele voluptoase și abdomenul plat au ieșit imediat în evidență, asta pentru că supermodelul a ales să poarte un ansamblu format din două piese, foarte decoltat. 

Citește și: Heidi Klum se apropie de 50 de ani, dar arată ca la 20. Curajoasă, nemțoaica a ieșit cu soțul într-o rochie super scurtă și decupată

Heidi Klum/ Foto: Instagram
Heidi Klum/ Foto: Instagram

Heidi se află într-o vacanță în Miami, alături de soțul ei Tom Kaulitz. Vedeta nu numai că a făcut să crească și mai mult temperaturile în Florida, dar i-a uimit și pe fanii săi pe de contul de Instagram după ce și-a etalat cu încredere corpul tonifiat. Aceasta a purtat un top și bikini de plajă roz, cu imprimeu de leopard, filmându-se din toate unghiurile pentru a le arătat urmăritorilor săi piesa vestimentară creată de un brand celebru. Heidi și-a lăsat părul blond desfăcut, acesta creând un contrast superb cu pielea ei bronzată. 

Cum se menține în formă Heidi Klum

La cei 49 de ani, Heidi Klum reușește să fie una dintre cele mai frumoase modele. În decursul anilor, aceasta s-a menținut în cea mai bună formă a ei. În urmă cu ceva timp, antrenorul acesteia, David Kirsch, a mărturisit cum reușește Heidi să aibă o siluetă de invidiat. 

Potrivit acestuia, secretul unui asemenea corp constă într-o alimentație lipsită de produse lactate, dulciuri, pâine și alcool. Mai mult, Heidi are grijă să își asigure zilnic un aport de doar 1200 de calorii. Modelul mănâncă o dată la trei ore, însă porții reduse. În acest fel, metabolismul este stimulat și organismul lucrează încontinuu, ceea ce face ca grăsimile să fie arse. Mai mult, din alimentația acesteia nu lipsesc fructele, în special merele, care sunt preferatele ei. Ori de câte ori îi este foame mănâncă un măr.

Citește și: La 49 de ani arată ca la 29. Heidi Klum își surprinde fanii cu cea mai îndrăzneață fotografie din această vară: „E cald, nu glumă”

Bineînțeles că sportul este nelipsit din programul său, Heidi Klum mergând cel puțin de trei ori pe săptămână la sală. Iar potrivit modelului, cei patru copii ai săi au în permanență grijă să o mențină în formă. „Am patru copii și asta mă ține ocupată tot timpul. Facem împreună multe lucruri care ne țin pe toți în formă. Înotăm în piscină, jucăm tenis și ne bucurăm, atunci când avem timp, de drumeții”, a declarat aceasta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri