iggy
Divertisment

Iggy Azalea, prima apariție în public după publicarea mesajelor indecente primite din partea unor bărbați celebri

Iggy Azalea a făcut public, de curând, mesajele indecente pe care le-a primit de la diferiți bărbați cunoscuți în showbiz, iar zilele trecute aceasta a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles, pentru prima oară de la acel moment.

Extravagantă, cum ne-a tot obișnuit, voluptoasa rapperiţă și-a etalat corpul de invidiat într-o ținută mulată, ce i-a scos în evidentă șoldurile și posteriorul, care îi fac competiție serioasă lui Kim Kardashian. Ținuta inedită a fost completată de părul vopsit într-o nuanță de verde neon, prins în vârful capului, unghii lungi, în aceeaşi culoare şi sandale cu toc.

Citeşte şi: Olivia Culpo, fosta Miss Univers 2012, apariție spectaculoasă la cumpărături. Modelul a avut parte de un accident vestimentar

Iggy Azalea și propunerile indecente primite de la bărbați celebri

Iggy Azalea a ajuns în presa tabloida după ce a publicat pe contul de Tik Tok un filmuleţ în care dezvăluie câteva dintre propunerile indecente primite de la mai mulți bărbați faimoși. Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a avut grijă le protejeze numele, dovada sunt persoane celebre, însă mesajele spun totul.

Unul dintre ei i-a oferit 15.000 de dolari cash pentru o întâlnire cu ea, doar ca să vorbească:  “Te voi plăti pentru timpul tău. Îți voi da 15.000 de dolari doar ca să vorbești cu mine, să avem o conversație. La telefon sau față în față. Îți trimit banii pe loc”, a implorat-o bărbatul.

Citeşte şi: Cum a apărut fosta soție a lui Eddie Murphy la benzinărie. La 53 de ani, Nicole Murphy pare să fi găsit elixirul tinereții

În timp ce altul i-a propus o ia de soție, promiţându-i va avea mare grijă de ea și băiețelul pe care îl are cu fostul iubit, Playboi Carti: “O să fiu tată pentru copilul tău, îți voi face masaj la picioare, voi face pe psihologul, voi juca ce rol vrei tu, a mai spus acesta.

Etichete: iggy azalea , aparitie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri