Pete Davidson accident/ Profimedia
Divertisment

Pete Davidson accident/ Profimedia

Imagini cu Pete Davidson imediat după accident. Cum arată mașina comediantului la câteva minute după impact

Pete Davidson și noua sa iubită, Chase Sui Wonders, au fost implicați într-un accident, sâmbătă seara. Starul SNL a călcat pedala de accelerație mai mult decât este permis și s-a izbit violent de o casă. Impactul a fost deosebit de puternic, iar mașina sa este distrusă în partea frontală. Acum au apărut imagini cu vedeta și cu mașina acestuia, la câteva minute de la impact. 

Imaginile din acea noapte îl arată pe actor, vizibil derutat de cele întâmplate, purtând un hanorac și o jachetă albastră în timp ce vorbea cu ofițerii de la fața locului și le preda niște documente. Tânărul de 29 de ani părea palid în timp ce încerca să explice autorităților ce s-a întâmplat.

Pete Davidson accident/ Profimedia
Pete Davidson accident/ Profimedia

Citește și: Pete Davidson nu va mai zbura în spaţiu. Decizia, după intensificarea conflictului cu rapperul Kanye West, fostul soț al iubitei sale

Sâmbătă seara, în jurul orelor 23, Pete Davidson gonea pe străzile din Beverly Hills, a pierdut controlul automobilului său într-o curbă și din cauza vitezei s-a izbit violent de o clădire și a acroșat și un hidrant. Ancheta este în desfășurare, iar polițiștii au refuzat să ofere mai multe detalii. 

În urma accidentului, Davidson i-a dat mașinii daună totală, având bara din față complet distrusă, iar sticla geamului din partea șoferului și a parbrizului a fost spulberată. Anvelopele au lăsat urme adânci în gazon, iar din imagini se pot observa piese din compoziția mașinii aruncate peste tot. 

În casa de care s-a izbit Davidson se afla o adolescentă de 16 ani. Aceasta nu a pățit nimic în urma accidentului, însă tatăl acesteia a declarat pentru TMZ că tânăra a rămas cu traume. Acesta susține că fiica sa se afla singură acasă și citea în momentul când a auzit zgomotul puternic făcut de mașină, crezând că a fost un cutremur. 

Citește și: Megan Fox nu a crezut niciodată că Pete Davidson va avea șanse cu Kim Kardashian: „I-a zis că nu se va întâmpla niciodată”

Din fericire, airbagurile s-au declanșat la timp, iar atât Pete Davidson, cât și iubita Chase Sui Wonders au plecat de la locul impactului nevătămați. Bărbatul de 29 de ani, cât și femeia în vârstă de 26 de ani erau proaspăt reîntorși dintr-o vacanță exotică în Hawaii.

Pete Davidson accident/ Profimedia
Pete Davidson accident/ Profimedia

Apropiați ai cuplului au clasificat relația lor drept una serioasă. Mai mult, Pete Davidson și iubita Chase Sui Wonders sunt prieteni de mulți ani. Acum, toată povestea se reclădește pe un fond amoros. Inițial, cei doi au spus că între ei este o relație platonică. Lucrurile s-au schimbat repede după decembrie 2022, când relația lui Pete Davidson cu nonconformista Emily Ratajkowski nu a avut sorți de izbândă.

Anul 2022 nu i-a adus lui Pete Davidson prea multe satisfacții în amor, mai ales că s-a despărțit de una dintre partenerele sale de suflet, antreprenoarea Kim Kardashian.

La vremea respectivă, Pete Davidson dezvăluise că este mai mult decât pregătit să facă următorul pas alături de noua sa iubită Kim Kardashian, recunoscând că este încântat să devină tată și că-și dorea să se căsătorească în viitorul apropiat cu vedeta de reality, antreprenoare de succes, recent divorțată și mamă a patru copii.

Etichete: accident , pete davidson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri