Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian este pregătită de o nouă relație, după despărțirea de Pete Davidson: „Vrea să se întâlnească cu cineva mai în vârstă”

Kim Kardashian a trecut repede peste despărțirea de fostul ei iubit, Pete Davidson. Vedeta de reality show este pregătită să înceapă o nouă relație după ce povestea de iubire dintre ea și celebrul comediant s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni. 

O persoană din anturajul lui Kim Kardashian a declarat pentru E! News că vedeta nu are timp să sufere după despărțirea de Pete Davidson și că este deschisă unei noi relații. Cei doi au fost împreună nouă luni, însă timpul petrecut la distanță unul de celălalt și programele încărcate au fost motivele pentru care aceștia au decis să pună punct relației. 

„Are o mulțime de opțiuni. Kim întreabă constant cu cine ar trebui să se întâlnească în perioada următoare, iar toți prietenii ei încearcă să o liniștească”, a declarat sursa citată mai sus pentru E! News. 

Mai mult, o altă persoană din anturajul vedetei susține că aceasta a dezvăluit și tipul de partener pe care și-l dorește pe viitor, declarând că aceasta „este pregătită să se întâlnească cu cineva mai în vârstă, dar trebuie să fie persoana potrivită care să-i înțeleagă viața. Ea nu-și va compromite libertatea. Îi place să iasă la întâlniri și este cu siguranță deschisă pentru o nouă relație.”

Citește și: De ce s-au despărțit Kim Kardashian și Pete Davidson. O sursă apropiată a rupt tăcerea: ”Era complet epuizată!”

În același timp, se pare că despărțirea l-a afectat însă pe Pete Davidson. Potrivit publicației Just Jared, comediantul a ales să meargă a terapie cu puțin timp înainte ca el și Kim Kardashian să încheie relația. 

Cu toate acestea, un apropiat al celor doi a declarat pentru publicația menționată mai sus că nu mai există loc de împăcare între aceștia și că despărțirea era firească, având în vedere stilul de viață pe care îl duc cei doi. Potrivit acestuia, vedetele s-au despărțit pe cale amiabilă și separarea nu a fost deloc bruscă. 

„Ei s-au distanțat treptat. Lucrurile au mers mult ma bine între ei la început, atunci când el putea să călătorească peste tot unde era ea, însă programul lui a devenit atât de încărcat, încât acest lucru nu a mai fost posibil. Pete este încă dezamăgit de despărțire. S-au distrat împreună și au petrecut momente unice. Lucrurile astea nu se uită așa ușor. A fost o despărțire pe cale amiabilă. Ei au discutat despre asta înainte și nu a fost nimic brusc. A fost o decizie reciprocă”, a declarat sursa. 

Citește și: Kim Kardashian a devenit fana salopetelor mulate după ce a slăbit 10 kilograme. Vedeta de 41 de ani, pozată într-o ținută super strâmtă

Aceasta a adăugat că Pete „nu regretă că s-a întâlnit cu Kim Kardashian și vrea ca toată lumea să știe că ea i-a fost alături și l-a susținut în decursul relației. Acum, el vrea să se concentreze asupra carierei sale”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri