Prințul William
Divertisment

Prințul William / Getty Images

Impactul pe care l-a avut Tina Turner în viața prințului William. Ce reprezintă piesa „The Best” pentru moștenitorul tronului

Regina rock-n-roll-ului Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani în casa ei din Elveția, după o luptă lungă cu problemele de sănătate. Artista a avut un impact puternic în societate, dar și în viețile celor care i-au ascultat piesele, unul dintre fanii săi fiind chiar prințul William. 

Moștenitorul tronului a recunoscut că este un mare fan al celebrei cântărețe și a susținut că ascultă cu fiecare ocazie hit-urile reginei rock-n-roll-ului. Slăbiciunea prințului de Wales pentru muzica Tinei are legătură cu mama sa, prințesa Diana. Potrivit declarațiilor lui William, piesa „The Best” va avea întotdeauna un loc special în inima lui, asta pentru că are o mulțime de amintiri cu fratele său, prințul Harry, și mama lor, Diana. 

Într-un interviu oferit în decembrie 2021, William a dezvăluit că piesa îi amintește de un moment din copilărie, pe care nu-l va uita niciodată. Prințul a susținut că asculta această piesă într-un „moment adevărat de familie”, atunci când prințesa Diana îi conducea la școală pe el și pe Harry. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Ce a postat Tina Turner cu două luni înainte de moarte: „M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea”

 „Când eram mici, Harry și cu mine locuiam la internat. Mama obișnuia să ne cânte tot felul de melodii pentru a ne scăpa de anxietatea că ne întoarcem la școală. Una dintre melodiile care mi-a rămas întipărită în minte până în ziua de azi este „The Best” de la Tina Turner. Stăteam pe bancheta din spate a mașinii cântând și mi s-a părut că avem un moment în care suntem o familie adevărată. Mama mea cânta tot timpul în mașină și chiar îl punea și pe șofer să cânte uneori. Ascultam muzică până când ne lăsa la porțile școlii. De fiecare dată când ascult această piesă, îmi aduc aminte de mama”, a povestit prințul William

Tina Turner a murit la 83 de ani

Tina Turner, pe numele său real Anna Mae Bullock, a murit în casa sa din Elveția miercuri, 24 mai. Anunțul a fost făcut de purtătoru de cuvânt al artistei, care a confirmat că aceasta a murit „în pace” în casă.

Citește și: Kate Middleton dezvăluie obiceiul de „coșmar” al prințului William. Ce o enervează cel mai mult pe prințesă

„Cu tristețe vă anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost Tina Turner. Cu muzica și cu nemărginita ei pasiune pentru viață, Tina a încântat milioane de fani din toate colțurile lumii și a inspirat starurile de mâine. Astăzi îi spunem rămas bun unei prietene dragi, care ne lasă toată munca ei și, anume, muzica. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familie. Tina, deja ne lipsești”, a fost mesajul postat pe contul de socializare al artistei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri