Ioana Ginghină
Divertisment

Ioana Ginghină / Facebook

Ioana Ginghină, siluetă perfectă la 45 de ani. Imaginea făcută publică pe rețelele sociale i-au impresionat pe fani: ”Splendidă!”

Au trecut doar câteva săptămâni de când a împlinit 45 de ani, dar Ioana Ginghină arată ca o puștoaică și a dovedit acest lucru în cadrul celei mai recente ședințe foto.

Actrița a recunoscut în repetate rânduri că este preocupată de felul în care arată și face eforturi pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, iar trucurile la care apelează par să fie eficiente.

Citește și: Ioana Ginghină a ieșit să facă plajă în curte. Imaginea în costum de baie i-a cucerit pe fani: “Ca la 20 de ani”

În cele mai recente imagini publicate pe rețelele sociale, Ioana Ginghină pare o tânără de 25-30 de ani. Îmbrăcată într-o fustă scurtă, pusă în valoare de o trenă imensă, actrița arată senzațional, mai ales că și-a completat ținuta cu un top alb, dar și cu niște sandale cu tocuri înalte.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Onduleurile perfect realizate și machiajul intens în jurul ochilor au fost detalii ce i-au completat look-ul, iar fanii n-au ezitat să n-o complimenteze: „Ești superbă!”, „Pur și simplu splendidă!”, „Arăți foarte bine, parcă ai avea 30 de ani”, „Ce picioare superbe!”

Citește și: Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 13 ani. Actrița, mesaj emoționant: ”Cel mai bun curs de dezvoltare personală a început acum 13 ani!”

Ioana Ginghină are o nouă relație după divorțul de Alexandru Papadopol

La jumătate de an după despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a găsit faricirea în brațele altui bărbat. Cristi Pitulice este acum în viața ei de aproape un an și jumătate, iar de curând acesta a cerut-o de soție. Logodnicul Ioanei Ginghină este expert în turism, fiind chiar un influencer în domeniu.

“În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale”, a spus Ioana Ginghina în revista VIVA.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri