irina columbeanu (3)
Divertisment

Irina Columbeanu / Foto: Instagram

Irina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

În mai puțin de două săptămâni, Irina Columbeanu se întoarce în România, în vacanța de vară, pentru a-și vizita tatăl. Până atunci, adolescenta a mai bifat o premieră a vieții ei în America, participarea la balul de clasa a XI-a.

În SUA, liceenii nu se bucură numai de balul de absolvire, de la sfârșitul clasei a XII-a, ci și cu un an înainte, pentru "juniori". În această categorie se află și Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor. Mai are un an până merge la facultate, dar până atunci, puștoaica s-a distrat alături de colegii ei, înainte de a intra oficial în vacanța mare. Au dansat, s-au pozat și și-au construit amintiri pentru o viață întreagă.

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai vrea să se întoarcă în țară: “Îi respect dorința”. De mai bine de 5 ani s-a mutat în SUA la mama ei

irina columbeanu

Irina s-a pregătit cu emoții pentru bal. Și-a ales o rochie lungă și neagră, cu imprimeu floral în albastru regal, care i-a venit superb. Senină, cu trăsături delicate și un zâmbet cuceritor, fata nu a vrut să epateze, dar nu a trecut neremarcată. Cu părul tuns până la umeri, cu bijuterii și machiaj, Irina a apărut mai șic ca oricând.

Irina Columbeanu trăiește de șase ani în America

Din 2018, Irina s-a mutat în Malibu cu mama ei și cu partenerul acesteia, Mr. Pink. S-a adaptat rapid, s-a integrat bine la liceu și și-a ales o mulțime de activități extrașcolare care au făcut-o să se remarce.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Irina Columbeanu știe deja ce carieră își dorește și are un viitor luminos în SUA. A apărut din nou în presa din California

A început să fie din nou activă pe Instagram și se vede că bifează premiere pe bandă rulantă. După ce și-a luat permisul de conducere și și-a făcut iubit, și-a tuns pletele lungi pe care le avea încă de când era de-o șchioapă, iar noul look o prinde de minune, mai ales că îi dă un aer modern. În plus, îi place să se machieze și să se îmbrace modern.

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina la ceremonia de premiere. Încă de când a ajuns în SUA s-a înscris în clubul școlar, așa că acum este deja în al șaselea an și în clasa a XI-a. Încă un an o mai desparte de facultate.

Citește și: Ramona Gabor, despre nepoata sa, Irina Columbeanu, care trăiește de cinci ani în SUA: “Are o minte wow. E deșteapta familiei”

Etichete: irina columbeanu

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri