Irina Shayk/ Profimedia
Divertisment

Irina Shayk/ Profimedia

Irina Shayk, imagini inedite în piscină. Supermodelul și-a arătat silueta de invidiat în cel mai îndrăzneț costum de baie

Irina Shayk și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu o nouă postare impresionantă. Supermodelul din Rusia și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie roz, în timp ce înota într-o piscină. 

Fosta iubită a lui Bradley Cooper a părăsit New York-ul aglomerat și a plecat într-o vacanță relaxantă, bucurându-se de liniște și de cei mai apropiați prieteni ai săi. 

Citește și: Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat în Ibiza

Într-un videoclip postat pe contul de Instagram, Irina Shayk, în vârstă de 36 de ani, și-a expus formele voluptoase și abdomenul plat, purtând o ținută de plajă senzuală, formată dintr-un top decoltat și un slip de baie îndrăzneț. Supermodelul a fost surprins înotând pe spate într-o piscină, iar corpul său, lucrat intens la sala de fitness, a ieșit în evidență în contrast cu apa strălucitoare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Irina Shayk a vorbit despre începutul său în modeling

Într-un interviu oferit pentru British Vogue la începutul acestui an, Irina Shayk a vorbit despre începuturile sale în industria de modeling. Aceasta avea doar 19 ani când a plecat la Paris pentru o campanie. „Stăteam într-un apartament cu încă opt modele și împărțeam două băi. Cu toate astea, a fost cea mai frumoasă perioadă pe care am trăit-o vreodată”, a delarat Irina. 

Irina Shayk a mărturisit că a rămas fidelă principiilor sale și nu a respectat standardele societății, care spuneau că trebuie să piardă mult în greutate pentru a fi model. „Nu am simțit presiunea să slăbesc sau să-mi vopsesc părul. Cred că industria se schimbă în bine”, a mai delarat vedeta. 

Cât despre relația cu Bradley Cooper, Irina are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood și au păstrat o relație frumoasă și după separare, de dragul fiicei lor, Lea de Seine.

Citește și: Irina Shayk, imposibil de senzuală. Fosta iubită a lui Bradley Cooper a aprins imaginația fanilor în costum de baie pe Coasta de Azur

„Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată.”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 36 de ani.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că se înțelege de minune cu Bradley Cooper când vine vorba despre creșterea fiicei lor: „Eu și tatăl ei suntem foarte stricți. După ce termină de mâncat, se ridică de la masă, își ia farfuria și spune «Mulțumesc». Fără «te rog» și «mulțumesc», ea nu primește nimic. E greu, întrucât are multe jucării. Eu aveam doar o păpușă. Încerc să o facă să înțeleagă ce privilegii are.”, a mai mărturisit Irina Shayk.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri