Irina Shayk/ Profimedia
Divertisment

Irina Shayk/ Profimedia

Irina Shayk, surprinsă la o plimbare în New York. Supermodelul și-a etalat picioarele lungi într-o pereche de pantaloni foarte scurți

Irina Shayk știe cum să-și pună silueta în evidență cu fiecare ținută pe care și-o alege. Supermodelul în vârstă de 36 de ani a atras toate privirile zilele trecute, în timp ce se plimba prin New York. 

Shayk a transformat străzile orașului american în podium, defilând cu nonșalanță într-o ținută spectaculoasă. Vedeta și-a etalat picioarele lungi și bronzate într-o pereche de pantaloni foarte scurți negri, pe care i-a combinat cu un top și un trenci în aceeași nuanță. Supermodelul și-a completat look-ul cu o pereche de șosete lungi albe și o pereche de pantofi eleganți cu talpă joasă. De asemenea, aceasta și-a prins părul castaniu într-un coc la spatele, lăsându-și la vedere ochelarii de soare negri. Irina nu a uitat nici de geantă nelipsită, astfel că și-a asortat la ținută una dintre poșetele de lux, din piele neagră, cu lanțuri aurii. 

Irina Shayk/ Profimedia
Irina Shayk/ Profimedia

Într-un interviu recent pentru Harper's Bazaar, Irina Shayk a vorbit despre cariera sa de model și a oferit câteva sfaturi cu privire la încrederea în sine. 

Citește și: Irina Shayk, apariție spectaculoasă în noua sa campanie. Supermodelul a arătat uimitor într-o ținută nonconformistă

„Trebuie să înveți să te iubești și să fii confortabil în propria piele. Dacă te iubești cu adevărat pentru ceea ce ești, cred că poți face orice”, a declarat supermodelul în vârstă de 36 de ani. 

Irina Shayk/ Profimedia
Irina Shayk/ Profimedia

De asemenea, aceasta a mai spus că nu și-a imaginat niciodată că va lucra în industria modei. „Nu am fost niciodată genul de persoană care a spus: „Vreau să arăt bine”. Nu sunt perfectă. Am zile în care pielea mea nu arată foarte bine, zile în care părul îmi stă prost. Uneori nu arăt ca un model. Sunt doar o ființă umană”, a mai spus aceasta. 

Irina Shayk este mama unei fetițe de cinci

Irina Shayk este mama unei fetițe de cinci ani, Lea De Seine, cu fostul ei partener actorul Bradley Cooper. Modelul și Bradley locuiesc aproape unul de celălalt, în Greenwich Village, o decizie pe care au luat-o pentru fiica lor după ce s-au despărțit, în cazul în care cea mică dorește să ajungă imediat la celălalt părinte.

Citește și: Irina Shayk, impecabilă într-un costum de baie întreg. „Cum poți să fii atât de frumoasă?”, i-au scris fanii

„Este un tată total dedicat”, declara Irina anul trecut pentru Highsnobiety. „Lea a plecat cu el într-o vacanță aproape două săptămâni și nu i-am sunat o dată. Atât de tare s-au distrat. Eu și tatăl ei suntem foarte stricți în anumite privințe. Când termină de mâncat, se ridică de la masă, își ia farfuria și spune „mulțumesc”. Fără „te rog” sau „mulțumesc” nu primește nimic...Este greu, pentru că are atât de multe jucării. Eu am avut o singură păpușă și încă o mai am: blondă, cu ochi albaștri. Bunica mea îmi făcea rochițe pentru ea. Și îi explic mereu: 'Uite, aceasta este păpușa mea. Am avut una singură'. Sau îi spun: 'Uite, ai această acadea. Eu primeam acadele doar de Crăciun'. Ca mai târziu în viață să nu ia lucrurile ca și cum i se cuvin”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri