irina shayk
Divertisment

Irina Shayk, sursă foto: Profimedia

Irina Shayk, apariție spectaculoasă în noua sa campanie. Supermodelul a arătat uimitor într-o ținută nonconformistă

Irina Shayk a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai frumoase supermodele din lume. Tânăra în vârstă de 36 de ani a realizat un pictorial excepțional pentru Self-Portrait, arătându-și trăsăturile impresionante și silueta de invidiat în cele mai inedite ținute. 

În cea mai recentă campanie pentru pre-colecția Tomană/ Iarnă 2022 a lui Self-Portrait, rusoaica s-a lăsat fotografiată în ținute cu adevărat inedite. Într-una din fotografii, Irina Shayk a purtat un top scurt cu mâneci lungi, pe care l-a asortat cu o fustă din măsase turcoaz. Aceasta a continuat ședința foto pozând într-o fustă neagră lungă din măsase, pe care a asortat-o cu un top din denim, ulterior schimbându-l cu un top croșetat peste care a pus o jachetă din același material. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Modelul și-a prins părul într-un coc strâns la spate și a purtat un machiaj strălucitor, având nuanțe argintii în jurul ochilor, în timp ce poza senzual pentru campania cu renumitul brand. 

Citește și: Irina Shayk, impecabilă într-un costum de baie întreg. „Cum poți să fii atât de frumoasă?”, i-au scris fanii

Ultima fotografie a fost realizată pe plajă, la apus, Irina Shayk purtând o rohie neagră, pe care a asortat-o cu o pereche de dresuri negre și sandale cu toc de un roșu aprins. Pentru această fotografie, modelul și-a lăsat părul desfăcut, având câteva șuvițe care zburau pe față, și a optat pentru un machiaj subtil. 

„Mi-a plăcut să lucrez pentru Self-Portrait, un brand care celebrează femeile și care adoră să le facă să se simtă cât mai bine. Mă simt ca într-o familie când lucrez cu ei”, a declarat Irina Shayk. 

Citește și: Irina Shayk, prima reacție în contextul războiului din Ucraina. Ce mesaj a făcut public rusoaica pe rețelele sociale

„Am vrut să transform campania noastră în ceva care să fie cu adevărat puternic și curat, pentru a reprezenta bucuria și încrederea asociate cu brandul nostru și pentru a sărbători spiritul acestei noi colecții. Irina este femeia perfectă pentru noi. Are atât de mult caracter și personalitate și este capabilă să arate diferitele laturi ale femeii atât de ușor. Sunt atât de încântat să lucrez cu ea și că relația noastră creativă continuă să evolueze”, a declarat directorul de creație de la Self-Portrait. 

Etichete: tinuta , model , irina shayk , silueta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri