irinel columbeanu, monica gabor, irina columbeanu
Divertisment

Irina, alături de părinții ei, Irinel Columbeanu și Monica Gabor / Foto: Instagram

Irinel Columbeanu nu și-a mai strâns fiica în brațe de cinci ani. Irinuca s-a mutat la mama ei, în SUA: "Monica hotărăște"

Irinel Columbeanu nu mai poate de dorul fiicei sale, unicul lui copil, Irina. Cei doi nu s-au mai văzut față în față de cinci ani.

Irinuca s-a mutat în SUA, acolo unde mama ei, Monica Gabor, locuia deja. Duce o viață frumoasă, care-i priește. S-a adaptat foarte bine, ba chiar înregistrează performanțe la școală, dar și în activitățile extrașcolare. Deși decizia mutării a fost în favoarea fetei de 16 ani, tatălui ei nu îi e deloc ușor să stea fără ea.

Citește și: Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, succes la 15 ani. Cum a reușit să câștige aproape 10.000 de euro

Irinel Columbeanu nu și-a mai strâns fiica în brațe din 2018. "Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă (pe Irina și pe fosta lui soție, Monica Gabor-n.r.), dar normal, tot Monica hotărăște când. Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou", a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro. Acesta împlinește 66 de ani în 27 mai și și-ar dori nespus ca fiica să-i fie alături, însă este conștient că această mare dorință s-ar putea să rămâne neîmplinită de data aceasta.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți cinci ani, din 2006 în 2011. În prezent, el nu are o relație, iar fostul model, acum în vârstă de 35 de ani, se iubește de ani buni cu Mr. Pink, un milionar de origine chineză, alături de care trăiește în America. Unii spun că cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret.

Citește și: Irina, asemănare izbitoare cu Monica Gabor. Puștoaica a pozat într-o rochie scurtă: ”Semeni atât de mult cu mama ta!”

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri