Jane Seymour/ Profimedia
Divertisment

Jane Seymour/ Profimedia

Jane Seymour și fiica ei, asemănare izbitoare. Actrița în vârstă de 71 de ani a arătat impecabil într-o rochie roșie

Jane Seymour și fiica ei, Katherine, seamănă izbitor. Cele două s-au fotografiat la Gala Inimilor Deschise, eveniment organizat la proprietatea actriței din Malibu. 

Vedeta, în vârstă de 71 de ani, și fiica sa, Katherine Flynn, în vârstă de 40 de ani, pe care o împarte cu fostul ei soț David Flynn, au atras atenția la marele eveniment, cele două semănând foarte mult. Actrița a purtat o rochie roșie deosebită, care i-a pus în evidență formele și silueta de invidiat, în timp ce fiica sa a optat pentru o rochie neagră, simplă și foarte elegantă. 

Open Jane Seymour/ ProfimediaFoundation Celebratory Gala, Arrivals, Los Angeles, Califoirna, USA - 30 Apr 2022
Jane Seymour/ Profimedia

Jane Seymour, care are patru copii, pe Katherine, în vârstă de 40 de ani, Sean, în vârstă de 36 de ani, și pe gemenii Kristopher și John, în vârstă de 26 de ani, continuă să arate impecabil la vârsta de 71 de ani. Vedeta a declarat în nenumarate rânduri că este foarte atentă la ce mănâncă și la modul în care se antrenează. 

„Cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să țin dieta 16:8”, a declarat actrița în urmă cu un an. „Partenerul meu, David Green, a slăbit 30 de kilograme datorită dietei așa că m-am gândit să o încerc și eu și a funcționat de minune”, a mai spus aceasta.  

Citește și: Jane Seymour, fotografiată pe covorul roșu. Cum arată actrița din Dr. Quinn la 70 de ani, fără filtre și editări

Dieta 16:8 presupune să ții un post intermitent timp de 16 ore, iar mesele să fie consumate în restul celor opt ore. Din ce în ce mai multe persoane care adoptă această metodă țin cont de ritmul biologic zi-noapte. Asta înseamnă abţinerea de la mâncare noaptea, în prima parte a dimineţii şi seara. 

„Consumăm carne slabă, cum ar fi puiul și peștele și mâncăm doar legume proaspete pe care le culegem din grădina noastră. Iubesc conopida prăjită cu chimen și brocoli cu rozmarin. Și îmi plac și cartofii dulci cu usturoi”, a mai spus Jane Seymour

De asemenea, unul dintre trucurile actriței este uleiul de trufe: „Este minunat să gătești cu el. Oferă atât de multă aromă dacă este adăugat puțin și face mâncarea mult mai gustoasă. Când a început pandemia, am intrat online să comand ulei de trufe și cred că am apăsat greșit să mi-au venit o mulțime de sticle. Am avut foarte mult ulei în casă, dar l-am folosit pe tot pentru că și copiilor le place”

Jane Seymour/ Profimedia
Jane Seymour/ Profimedia

Jane a mai spus că are grijă să mănânce foarte bine la prânz și să nu consume alimente după ora 18. Însă dacă i se face foame, aceasta are întotdeauan gustări precum fistic, fructe de pădure sau guacamole. Pentru a scăpa de pofta de dulce, actrița consumă „o bucată mică de ciocolată neagră” și evită să ia cinele cu prieteni foarte târziu pentru a nu fi tentată să mai mănânce. 

Citește și: Jane Seymour, în costum de baie la 71 de ani. Imaginile cu actrița din Dr. Quinn fac furori pe rețelele sociale

Vitaminele sunt o necesitate pentru a-și consolida sistemul imunitar, astfel că aceasta ia foarte des vitamina C, vitamina E, D-3, omega, coenzima Q-10 și injecții de ghimbir. 

De asemenea, în ceea ce privește antrenamentul, aceasta a declarat că nu este o femeie prea activă, ci preferă mai degrabă să-și asculte corpul. „Fac mișcare ori de câte ori pot. Am început să fac balet de la o vârstă foarte fragedă și mi-a rămas în sânge. Mai fac chiar și acum. Am o bară în casă pe care o folosesc pentru a face exercițiile de balet zilnice”, a declarat actrița. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri