Jane Seymour Visits The Avakian Suite During The 68th Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Jane Seymour, suprinsă în vacanță în Hawaii, alături de familia ei

Jane Seymour, în costum de baie la 70 de ani. Imaginile cu actrița din Dr. Quinn fac furori pe rețelele sociale

Jane Seymour, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în Dr. Quinn, a impresionat o lume întreagă de curând, când a apărut la plajă, în Hawaii, într-un costum de baie format dintr-o singură piesă.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Actrița are 70 de ani, însă continuă să se mândrească cu o siluetă de vis și un tonus excelent, iar acest lucru se poate vedea din imaginile surprinse în Hawaii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile respective, actrița apare îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, de culoare albastru ciel, la care a asortat un pareo cu imprimeu floral. De asemenea, look-ul ei natural a fost completat coafura lejeră, ea lăsându-și părul desfăcut.

Vedeta a dezvăluit că și-a plănuit vacanța în Hawaii în amănunt, pentru că și-a dorit să se relaxeze după ce în ultimul an a jucat alături de Robert De Niro în comedia ”The War with Grandpa” și în filmul ”Friendsgiving”. În plus, pandemia de coronavirus a solicitat-o foarte mult, dar a încercat să rămână pozitivă.

Mărturisirile inedite ale unei tinere care a ales o ”meserie de bărbați”: ”Oamenii îmi spun că sunt prea frumoasă ca să fac asta!”

În ceea ce privește felul în care arată, actrița a mărturisit că nu face nimic pentru a-și menține silueta de invidiat. Totuși, ea explicat că are o masă principală pe zi, care cuprinde ”legume, pește slab sau o mică bucată de pui și ocazional o felie subțire de friptură slabă”. „Ca gustări, morcovi cruzi sau țelină”.

”Nu am nimic împotrivă, cred că este fabulos dacă asta vrei să faci și, evident, mă uit în jur la oameni de vârsta mea care arată ca păpușile Barbie”, a spus actrița despre persoanele care apelează la bisturiul chirurgului estetician.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori până acum – cu regizorul Michael Attenborough (1971-193), Geoffrey Planer (1977-1978), cu omul de afaceri David Flynn (1981-1992), alături de care are și doi copii – Katherine și Sean – și cu actorul James Keach (1993-2015), alături de care îi are pe gemenii John Stacy și Kristopher Steven, în vârstă de 25 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri