Jane Seymour, imaginea frumuseții la vârsta de 70 de ani/ Profimedia
Divertisment

Jane Seymour, imaginea frumuseții la vârsta de 70 de ani/ Profimedia

Timpul stă în loc pentru ea. Jane Seymour, fabuloasă pe plajă în Thailanda, într-un costum de baie roz, la 70 de ani

Jane Seymour a reușit să atragă atenția în ultima sa vacanță din Thailanda, atunci când s-a afișat pe rețelele de socializare într-un costum de baie electrizant, e i-a pus silueta în evidență. 

Actrița în vârstă de 70 de ani s-a bucurat de un weekend pe plaja din Thailanda, etalându-și corpul tonifiat în costumul de baie dintr-o piesă, de culoare roz, cu un decolteu proeminent. Aceasta a avut părul castaniu prins într-o coadă la spate și a accesorizat totul cu o pereche de ochelari de soare negri. 

Citește și: Jane Seymour, mandra de fiica ei. Cat de frumoasa este Katherine

„Cum e weekendul vostru?”, a scris Jane Seymour la descrierea fotografiei postată pe contul de Instagram. 

Foto: Instagram Jane Seymour
Foto: Instagram Jane Seymour

De asemenea, într-o altă fotografie din vacanță, actrița a purtat o rochie de plajă transparentă, brodată cu modele albastre, iar sub se poate observa un costum de baie bleu. Aceasta a înlocuit ochelarii de soare cu o pălărie neagră și și-a lăsat părul desfăcut. 

„Duminica este o zi grozavă pentru o resetare săptămânală, servind în esență ca o tablă goală. Un moment pentru a vă pregăti mintea și mediul pentru săptămâna care urmează. De multe ori găsesc că o duminică de îngrijire personală uşurează, de asemenea, anxietatea de a începe o nouă săptămână. Aveți o rutină săptămânală sau zilnică pe care o găsiți utilă?”, a scris actrița la descrierea fotografiei. 

Foto: Instagram Jane Seymour
Foto: Instagram Jane Seymour

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori până acum – cu regizorul Michael Attenborough (1971-193), Geoffrey Planer (1977-1978), cu omul de afaceri David Flynn (1981-1992), alături de care are și doi copii – Katherine și Sean – și cu actorul James Keach (1993-2015), alături de care îi are pe gemenii John Stacy și Kristopher Steven, în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Jane Seymour, în costum de baie la 70 de ani. Imaginile cu actrița din Dr. Quinn fac furori pe rețelele sociale

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri